Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Időpont:
2018. 06. 30. (szombat) 8:30–16:30

Kiknek ajánljuk ezt a képzést?

Civil szervezetek azon képviselőinek, munkatársainak, akik már rendelkeznek valamennyi tapasztalattal civil pályázatok megírásában, lebonyolításában. Különösen azoknak ajánljuk, akik az elmúlt években több-kevesebb sikerrel pályáztak a NEA, vagy más hazai forráselosztó szervezet (NCSSZI, MMA, NKA, Visegrádi Alap, minisztériumi pályázatok, stb) kiírásain.

Miről lesz szó a képzésen?

A képzésen a tapasztaltabb pályázatíró kollégákkal elemezzük a hazai és nemzetközi forrástérképet a komplexebb pályázatok bemutatása mellett. Foglalkozunk a képzésen a nagyobb hazai és az Európai Uniós pályázatokkal. Bemutatjuk azon hazai és nemzetközi „kikötőket”, amelyeken keresztül elérhetőek a civil pályázatok. Szó esik a pályázatok „szervezetre szabásáról”, azaz miként lehet egy kiírást leginkább a szervezet hasznos tevékenységébe implementálni. Része lesz a képzésnek a pályázati beszámolók elkészítése, a helyszíni ellenőrzésekre való felkészülés, valamint jó tanácsokat és gyakorlati tapasztalatokat osztunk meg a sikeres beszámolókészítés fortélyaival kapcsolatban. Szó esik a pályázati megfogalmazások finomhangolásáról, egy-egy pályázati ötlet kidolgozásáról, és lehetőséghez mérten esetelemzésekkel is foglalkozunk, amelyeket a résztvevő civil szervezetek tapasztaltak meg pályázati programjaik során.

Mivel nem foglalkozunk a képzésen?

Nem foglalkozunk a pályázati rendszerek (EPER, online kitöltő programok) használatával, valamint a hazai pályázati forráselosztó szervezetekkel. Nem lesz szó a pályázati fogalmak értelmezéséről, a pályázatírás formai és tartalmi követelményeinek részletes bemutatásáról, valamint pályázati projektmenedzsmenttel sem foglalkozunk.

bővebben: szazadveg.hu