Képzések
Képzés
Pályázatíró képzés a Budapesti Civil Információs Centrumban
JÚN
21


1542

Esemény időpontja: 2016. június 21.

A Budapesti Civil Információs Centrum idén is elindítja képzéssorozatát, melynek következő négy alkalma a Pályázatírás területét járja körül, két tudásszinten.

A képzés fő célja: a pályázatírási technika és tudás elsajátítása, alapszinten a pályázati rendszerek használata, a fogalmak értelmezése, a pályázatírás formai és tartalmi követelményeinek való megfelelés, a költségvetés megtervezése és az elszámolások elkészítése. Haladó szinten a komplexebb hazai és EU-s pályázatok bemutatása, a pályázatok „szervezetre szabása”, a helyszíni ellenőrzésre való felkészülés és a sikeres beszámoló elkészítése.

Képzési alkalmak alapszint:

  1. május 31.                                               kedd                     8.30–16.30
  2. június 14.                                               kedd                     8.30–16.30

Képzési alkalmak haladó szint:

  1. június 7.                                                 kedd                     8.30–16.30
  2. június 21.                                               kedd                     8.30–16.30

A képzések tartalmáról bővebb információ a jelentkezési lapokon olvasható!

Az ingyenes, 1 napos képzésre a mellékletben található, vonatkozó jelentkezési lap és statisztikai adatlap kitöltésével és aláírásával, illetve a szkennelt dokumentum visszaküldésével lehet jelentkezni. Kérjük, hogy csak vagy a kezdő, vagy a haladó szintre jelentkezzenek, a személyes tudásszintjüknek megfelelően, az alapszint elsajátítása után ugyanis sok gyakorlati tapasztalat szükséges ahhoz, hogy a haladó szint értelmezhető legyen. A tudásszintjük felméréséhez kérjük alaposan olvassák át a jelentkezési lapok programleíró részét!

Tisztelettel felhívjuk a figyelmet, hogy egy képzési napra maximum 10 fő regisztrációját tudjuk fogadni, ezért kérjük, hogy szervezetenként csak 1 fővel jelentkezzenek. Szintén szeretnénk hangsúlyozni, hogy csak akkor küldjék el a jelentkezést, ha biztosan, személyesen részt tudnak venni, illetve csak akkor, ha a képzés teljes napján (8:30-tól 16:30-ig), mert a tananyag úgy van felépítve, hogy az elsajátításához az elejétől a végéig tartó részvétel szükséges.

A Budapesti Civil Információs Centrum civil szervezetek képviselői számára meghirdetett képzése nem akkreditált, bejegyzett oktatás, ezért hivatalos bizonyítványt sem áll módunkban kiállítani, azonban a képzési nap végén a résztvevők tanúsítványt kapnak.

A további információkat, a képzések részleteit, dátumait és jelentkezési lapjait a mellékelt dokumentumokban találhatják meg, de minden további kérdéssel kapcsolatosan szívesen állunk rendelkezésre a lenti elérhetőségeken.

Üdvözlettel,

Mészáros Orsolya
civil és oktatási koordinátor
Budapesti Civil Információs Centrum
cic@szazadveg.hu

Jelentkezési lap, alapszint

Jelentkezési lap, haladó
Törvénytár
2011. évi CLXXV. törvény
Törvénytár
2013. évi V. törvény (új Polgári Törvénykönyv)
Kiadvány
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által összeállított kiadvány a civil szervezetek számára kívánja megkönnyíteni azt a jogszabályi átállást, mely az egyesülési jogról, a köz ...
Törvénytár
350/2011. (XII. 30.) Korm. rendelet
Kiadvány
Tavaly a magyar lakosság harmada végzett aktívan önkéntes tevékenységet...
Címkék