CivilTech
Események
Esemény
SEEDS társadalmi vállalkozásfejlesztési program – veszprémi információs alkalom
FEB
20


468

Esemény időpontja: 2017. február 20.
Helyszín: Pannon Egyetem, Veszprém, Egyetem utca 10., "B" (Aula) épület, földszinti konferenciaterem

Nonprofit szervezetek vállalkozási tevékenységét / társadalmi célú vállalkozásokat megerősítő program indul az ERSTE kezdeményezésére. A programmal és a jelentkezéssel kapcsolatban információs estet szervezünk, ahol bővebb tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők.

SEEDS információs esték

Esemény időpontja: 2017.02.20. 17.00

Miről is szól pontosan a SEEDS program? Kiket várunk, miért is érdemes pályázni? Hogyan zajlik a pályázók kiválasztása? Kik a program megvalósítói, szakmai támogatói?

Információs alkalmunkra azon társadalmi vállalkozások képviselőit és tagjait, valamint - még szervezeti formát nem öltött - társadalmi vállalkozási ötletek megálmodóit várjuk, akik szeretnének többet megtudni a SEEDS (Social Enterprise Establishment and Development Support) program részleteiről, és megismerni a programot megvalósító csapat képviselőit. 

Az információs estre ezen a linken keresztül regisztrálhattok: 
https://goo.gl/forms/qv8Hqmde743kGcrN2

A Facebook eseményhez pedig itt tudtok csatlakozni: https://www.facebook.com/events/143064929535108/

A 1,5 éves programban résztvevő társadalmi vállalkozások testreszabott, többlépcsős fejlesztést, szakmai segítséget kapnak. Emellett a legígéretesebb vállalkozások vissza nem térítendő támogatáshoz juthatnak, befektetői kapcsolatokat építhetnek, és felkészítést kaphatnak banki hitelből történő finanszírozásra, valamint a program folytatásában – újabb 1,5 év – is részt vehetnek. További részletekért látogassatok el honlapunkra: www.ersteseeds.hu

Gyertek el az információs estre, ha további tájékoztatást szeretnétek kapni!

Várunk mindenkit szeretettel!Címkék
nonprofit.hu kérdőív

Forrásszervezés
Forrásszervezés
A társadalmi vállalkozás egy olyan önfinanszírozási stratégia, melyet fenntartható bevételi források létrehozása és a szervezeti küldetés jelentős mértékű megerősítése érdekéb ...
Forrásszervezés
Forrásszervezés
Forrásszervezés
Címkék