Események
Esemény
SozialMarie Társadalmi Innováció Workshop - 2018. december 4.
DEC
04


615

Esemény időpontja: 2018. december 04.
Jelentkezési határidő: 2018. november 29.
Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Boróka terem (1062 Budapest, Andrássy út 98.)

Mi a társadalmi innováció? Kiknek és milyen projekteknek szól a SozialMarie pályázat? Hogyan érdemes bemutatni a projektet, kiemelni a társadalmi innovációs karakterét úgy, hogy nagyobb eséllyel nyerjen?

MEGHÍVÓ

 

A workshopon a saját projekteden dolgozhatsz, hogy megtaláld a projekted innovatív elemeit. Ebben Ágoston László, a SozialMarie idei fővédnöke, társadalmi innováció szakértő, valamint Tornóczi Zsófia, a SozialMarie koordinátora lesz a segítségedre.

 

Van bármilyen kérdésed a SozialMarie kapcsán? Gyere, és kérdezz!

 

Időpont: 2018. december 4. 10:00-13:00

 

A programon való részvétel ingyenes, de a korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Összesen 15 résztvevőt várunk. Kérjük, emiatt projektenként 1 fő jelentkezzen. Ha a 15 férőhely betelt, várólistát készítünk, és igény esetén újabb workshopot szervezünk. Kérjük, részvételi igényed jelezd a zsofia.tornoczi@sozialmarie.org e-mail címen neve és amennyiben releváns szervezeted nevének megadásával. A programra a jelentkezéseket 2018. november 29-ig várjuk.

 

Előre örülök a jelentkezéseknek!

 

Üdvözlettel,

Tornóczi Zsófia
Kiadvány
Nyilvánossá váltak a kutatással és innovációval foglalkozó európai alapítványok feltérképezését célzó, 29 európai országot felölelő EUFORI projekt eredményei. A magyarországi ...
Kiadvány
Kiadvány
Kiadvány
Kiadvány
Címkék