CivilTech
Események
Esemény
Találkozások a nyitott tudományért
NOV
15


220

Esemény időpontja: 2017. november 15.
Jelentkezési határidő: 2017. november 06.
Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem

Miben számíthat egy civil szervezet az egyetemre? Milyen kapcsolódási pontok vannak a közös munkához? Hogyan válhat jobbá az oktatás és a szervezet munkája egyidejűleg az együttműködés során? Szeretettel meghívjuk egy reggelivel egybekötött műhelybeszélgetésre.

2017. november 15. 9h - 11h

A részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött

Szeretettel meghívjuk egy reggelivel egybekötött műhelybeszélgetésre.

Miben számíthat egy civil szervezet az egyetemre? Milyen kapcsolódási pontok vannak a közös munkához? Hogyan válhat jobbá az oktatás és a szervezet munkája egyidejűleg az együttműködés során?

Nyitott és befogadó egyetem, a tudomány és társadalom kapcsolatának elmélyítése érdekében jött létre a Corvinus Science Shop. Ennek a “boltnak” a célja, hogy civil szervezetek kérdéseit közvetlenül bekapcsolja az Egyetem oktatási-kutatási tevékenységébe, mely során a részt-vevők egymás szempontjait, motivációit megismerve, tudásukat átadvafejlődnek egyénileg és szervezetileg egyaránt.

A rendezvény bemutatja, milyen formát ölthet ez a közös tanulási folyamat az adott keretek között, és teret ad civileknek, oktatóknak, kutatóknak és diákoknak, hogy megosszákegymás-sal ezirányú tapasztalataikat. Lehetőség lesz a helyszínen is új projekteket kezdeményezni, hallhatunk példát oktatási munkába bekapcsolódó civil közösségi tanulásra és akciókutatásra is a helyi közösségekkel/közösségekért.

A reggelire a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat keretében kerül sor.

Sok szeretettel várjuk! Kérjük, részvételi szándékát ezen a regisztrációs linken jelezze számunkra 2017. november 6-áig.Címkék

Egyesület
Egyesület alapításának szabályai az alapítás menete, a működés legfőbb pontjai.
Alapítvány
Alapításhoz szükséges tudnivalók, teendők.
Mindennapi működtetés
Mindennapi működtetés
Kiadvány
Címkék