Események
Esemény
Amerikai egyetemista lány vezeti a nyári Nőtárs Angolklubot
JÚL
12


802

Esemény időpontja: 2013. július 12.
Helyszín: Ráday utca 11.

A közgazdászhallgatók nemzetközi szervezete, az AIESEC és a Nőtárs Alapítvány együttműködésének köszönhetően 2013 nyarán a Nőtárs Angolklubot hat héten keresztül amerikai egyetemista lány vezeti.

 A közgazdászhallgatók nemzetközi szervezete, az AIESEC és a Nőtárs Alapítvány együttműködésének köszönhetően 2013 nyarán a Nőtárs Angolklubot hat héten keresztül amerikai egyetemista lány vezeti. Narea New Yorkban lakik, most júniusban fejezte tanulmányait és szerezte meg Bachelor of Business Administration diplomáját közgazdaság szakon. Szakmai gyakorlatát tölti nálunk. Az Angolklub vezetése mellett marketing és értékesítés előadásokat is tart az alapítvány szervezésében.

  • Az amerikai angolt jobban szeretnéd megérteni?
  • New Yorkban voltál már és felfrissítenéd az emlékeidet?
  • Vagy egyszerűen csak szeretnéd anyanyelvű beszélgetőtárssal fejleszteni az angol kommunikációdat?

Bármelyik is a motivációd, szeretettel várunk júniusban és júliusban minden pénteken délelőtt Budapesten, a Nőtárs Angolklubban.

Mit szeretnénk elérni?
A Nőtárs Angolklub célja, hogy támogassa és megerősítse a nők üzleti angol tudását a gyakorlatban. Az angol klubban az üzleti szaknyelv megértésének, a szókincs bővítésének és a beszédkészségnek a fejlesztését tartjuk a legfontosabbnak.

Kiket várunk?
Elsősorban az üzleti élethez kapcsolódó nőket várjuk a Nőtárs Angolklubba. Nőket, akik saját céggel rendelkeznek vagy akik tervezik, hogy saját céget hoznak létre.

Mit csinálunk az üzleti angol klubban?
A Nőtárs Angolklub résztvevőivel angol nyelvű TED-videót dolgozunk fel, üzleti esettanulmányt olvasunk és beszélünk meg, emellett üzleti helyzetgyakorlatokat végzünk angolul.
A jelentkezőknek a feldolgozásra kerülő anyagokat érvényes regisztrációjukat követően e-mailben előre megküldjük, hogy azokból fel tudjanak készülni.

Milyen szintű angoltudás szükséges?
A beszélgetésekben való aktív részvételhez legalább középhaladó szintű angol nyelvtudás szükséges.

A Nőtárs Angolklubba jelentkezni a honlapon található online adatlap kitöltésével lehet, itt: 

http://www.noicegek.hu/p/notars-angolklub.html


Csatolmány: notars_logo.jpg


Címkék