Események
Esemény
Együtt a közösségért – tizedik civil vásár Marosvásárhelyen
MÁJ
05


3302

Esemény időpontja: 2012. május 05.
Jelentkezési határidő: 2012. május 02.

Tizedik alkalommal szervezik meg Marosvásárhelyen a civil szervezetek Együtt a közösségért elnevezésű vásárát. A Maros megyei civil szféra egyik legfontosabb évi eseményét május 5–12. között tartják, a rendezvény idei tematikája a civil szervezetek szakmai hálózatainak fejlesztése Maros megyében, illetve a Maros megyei civil szervezetek részvétele országos és nemzetközi hálózatokban.

A civil szervezetek vására olyan keretet szeretne biztosítani, amelyben a különféle területeken tevékenykedő szervezetek találkozhatnak és évente egyszer együtt mutathatják be a közösségnek szolgáltatásaikat, tevékenységeiket, önkénteseket toborozhatnak, valamint a személyi jövedelemadó 2%-át is gyűjthetik. A beiratkozásokat legkésőbb május 2-án 12 óráig várják. Friss információk és a beiratkozási ív a www.divers.org.ro honlapon található. A részvétel ingyenes.

forrás: szekelyhon.ro




Kiadvány
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által összeállított kiadvány a civil szervezetek számára kívánja megkönnyíteni azt a jogszabályi átállást, mely az egyesülési jogról, a köz ...
Kiadvány
Kiadvány
A kötet az első magyar nyelven megjelent közösségszervezéssel kapcsolatos szöveggyűjtemény
Kiadvány
Kiadvány
Címkék