Események
Esemény
Európai Mobilitási Hét 2013 és Autómentes Nap
SZE
16


754

Esemény időpontja: 2013. szeptember 16.

Az Autómentes Napok hazai szervezésének 11 éves történetének rekordját megdöntve összesen 115 önkormányzat jelezte részvételi szándékát, ezzel Spanyolország és Ausztria után a harmadik helyen állunk.

A nemzetközi honlapon a regisztrált települések nem csak programjaikat mutathatják be, hanem saját honlapjukon keresztül is ismertté válnak. Az az önkormányzat, mely Autómentes Napot, Mobilitási Hetet rendez, kifejezi, hogy fontos neki lakossága közérzete, életminősége, közlekedésbeli esélyegyenlősége és biztonsága. Gratulálunk a szervezőknek, és olvasóinkat arra buzdítjuk, látogassanak el a hozzájuk legközelebb eső, vagy a legérdekesebb településre. Beszámolókat a résztvevőktől, vagy a rendezőktől szívesen fogadunk, közzé tesszük!

Részletek az Európai Mobilitási Hét 2013 és Autómentes Nap központi honlapján

forrás: greenfo.hu
Foglalkoztatás
Nonprofit szervezet
Ha tisztáztuk, mi a célunk, könnyedén eldöntető, hogy terveinknek melyik szervezeti forma felel meg. Alapítvány, egyesület vagy valami más?
Közhasznúság
Nonprofit szervezet
Az alapítvány és egyesület akkor szűnik meg, ha a bíróság a nyilvántartásból törli. A törlést valamilyen eljárás előzi meg, a bíróság hivatalból, magától semmilyen indok alapj ...
Mindennapi működtetés
Címkék