Események
Esemény
Helyi civil érdekérvényesítés képzés
FEB
13


1773

Esemény időpontja: 2013. február 13.
Helyszín: MTVSZ irodája, IX. ker., Üllői út 91/b. 23.kapucsengő

A NIOK Alapítvány és a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért képzése február 13-án.

Sokszor és sokan döntenek olyan fontos ügyekben, amelyek érintik civil szervezeteink szakmai céljait, szervezeti életét. Polgármesterek, önkormányzati képviselők, az önkormányzat dolgozói, hatóságok képviselői, vállalati döntéshozók, pályázati lebonyolítók döntései meghatározhatják munkánk eredményességét. Hogyan tudjuk befolyásolni ezeket a döntéseket? Hogyan tudjuk a lehető legkedvezőbb eredményt elérni? A civil szervezeti vezetők, aktivisták, munkatársak sok esetben elveszve érzik magukat ilyen helyzetekben, és nem találják a leghatékonyabb cselekvési irányt.

Képzésünk segítséget nyújt a helyi, megyei szinten tevékenykedő civileknek, hogy rendszerben tudják szemlélni az érdekérvényesítési és döntésbefolyásolási feladatokat, hogy elsajátítsák a hatékony lobbizás eszközrendszerét. A képzésen résztvevők egy helyi érdekérvényesítésről szóló segédletet is kézhez kapnak.

A képzést Dr. Farkas István és Horváth Kinga, a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért egyesület trénerei tartják.

A képzés helye: MTVSZ irodája, 1091 Budapest, Üllői út 91/b. 23.kapucsengő
Ideje: 2013. február 13. 10:00-17:00

A képzés mellékelt tematikája a helyi igényekhez alkalmazkodva kismértékben változhat.

A képzést olyan civil szervezeteknek szervezzük, amelyek mindennapi tevékenységei során környezet-, természet-, állatvédelmi, terület-, vidék- vagy településvédelmi kérdésekkel, tevékenységekkel is foglakoznak.

Kérjük, töltsék ki a mellékelt jelentkezési lapot és juttassák el Simor Eszternek az e.simor@niok.hu email címre. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni, jelentkezését visszaigazoljuk!

A képzést a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja támogatja.
Kiadvány
Tavaly a magyar lakosság harmada végzett aktívan önkéntes tevékenységet...
Kiadvány
Kiadvány
Kiadvány
A proHáló hálózat nonprofit szervezetek hálózata, amelynek tagjai – regionális, megyei, kistérségi és települési hatókörben – szolgáltató, koordináló és fejlesztő feladatokat ...
Kiadvány
Címkék