CivilTech
Események
Esemény
Helyi termékek bemutatója Miskolcon
AUG
03


765

Esemény időpontja: 2013. agusztus 03.
Helyszín: Majális Park

A III. Miskolci Lecsófesztivál keretében helyi termék népszerűsítő rendezvényt szervez a Zöld Kapcsolat Egyesület

Kísérő programunk célja, hogy a miskolciak és a fesztivállátogatók egy civil rendezvény keretében megismerhessék a helyben (30 km-es körzetben) előállított termékeket, valamint, hogy a termelők, gazdák, szolgáltatók bemutatkozási lehetőséget kapjanak: helyi termék előállítókat (élelmiszer, bio, kézműves) és szolgáltatókat (játszó/kézműves foglalkozások) egyaránt várunk.

Időpont: 2013. augusztus 3. (szombat) 9.00 - 19.00
Helyszín: Miskolc, Majális Park

A kísérő programon való részvétel módja:
A támogatásként fizetendő részvételi díj: 3.000 Ft. Az egy kiállító által hasznosítható terület max. 5 m2, ettől eltérni előzetes egyeztetés alapján lehetséges. Sátorról, standról, vízellátásról, a hatósági előírások betartásáról a kiállító egyedileg köteles gondoskodni. A gáztűzhelyet használók a tűzvédelmi előírásoknak megfelelően, egy darab tűzoltó készüléket is hozniuk kell magukkal.

Áramvételezés a fesztiválszervezővel kötött megállapodás alapján oldható meg (+3.000 Ft):
Mészáros János Tibor, 0670/636-1091, m.janost@gmail.com.

További információ, jelentkezés a helyi termék bemutatóra:
Zöld Kapcsolat Egyesület, Miskolc, Kossuth u. 13. 3525,
Telefon: 30/899-5004, info@zoldkapcsolat.hu, www.zoldkapcsolat.hu

Bővebben a fesztiválról:

Harmadik alkalommal, a bevált helyszínen, a Majális Parkban 2013. augusztus 3-án (szombaton) kerül sor a III. Miskolci Lecsófesztiválra, mely a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Miskolc és Környéke Régió Elnökségének támogatásával felkerült az országos szintű főzőversenyek listájára. A Lecsófesztivál szervezői csapatához csatlakozott Jársics Emil, a Miskolci Régió Szövetség Elnöke is, aki a főzőversennyel kapcsolatos feladatok megoldását segíti.

2013-ban a lecsófőző mellett, pecsenyesütő versenyre is sor kerül, melyet a Gasztronómiai Szövetség szervez, illetve melyre határon túli vendégeket is várunk.
A fesztivál célja családias légkör, a települések gasztronómiai hagyományainak ápolása, önkormányzatok, cégek, vállalatok munkatársainak, barátoknak, civileknek, gyermekeknek felhőtlen kikapcsolódása.
A II. Lecsófesztivál 30 lecsó/pecsenyesütő versenyző csapata mellett már több mint 7000 látogató vendéget vonzott.
A fesztivál honlapja: http://www.miskolcilecsofesztival.hu

forrás: Zöld Hírháló
Címkék