Képzések
Képzés
Ingyenes egész napos képzés civil szervezetvezetés és szervezetfejlesztés témában
JÚL
30


1868

Esemény időpontja: 2014. július 30.

2014. július 16-án és 30-án

Ingyenes képzéseinken még korlátozott számban vannak helyek a civil szervezetvezetés és szervezetfejlesztés területen. Megismerné a civil szervezetek életciklusait, a szervezeti jövőkép, küldetés és értékrend kialakításának módszereit? Jelentkezzen a fővárosi székhelyű civil szervezetek számára ingyenes képzésünkre!

Tisztelettel felhívjuk figyelmét, hogy a Civil Információs Centrumot a finanszírozó Európai Uniós-pályázat (ÁROP-1.1.14.) több szegmensben is behatárolja, egy képzési napon max. 10 fő oktatását teszi lehetővé. Ezért kérjük, hogy egy szervezettől egy fővel jelentkezzenek az alkalmakra, sajnos nem tudunk többet fogadni.

A regisztrációnál a jelentkezési lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe, minden beérkező jelentkezésre visszaigazoló e-mailt küldünk. A képzésen való részvétel feltétele a pozitív visszaigazoló e-mail bemutatása a képzés napján.

Szintén szeretnénk hangsúlyozni, hogy csak akkor küldje el jelentkezését, ha biztosan, személyesen részt tud venni a képzésen (a képzési nap: 8.30-tól 16.30-ig tart), a jelentkezés lemondását a képzési nap előtti három munkanappal teheti meg. A pályázat szigorú elszámolási kötelezettségei miatt az időben lemondás nélkül, „szabadon” hagyott helyekkel a projekt sikeres megvalósítását akadályozza.

A Budapesti Civil Információs Centrum civil szertevezetek képviselői számára meghirdetett képzése, nem akkreditált, bejegyzett oktatás, ezért hivatalos bizonyítványt sem áll módunkban kiállítani, azonban a képzési nap végén, a képzés egészén résztvevőknek tanúsítványt tudunk nyújtani.

További információkat, a képzés dátumait, tartalmi részleteit megtalálhatja a mellékelt információs anyagokban és a honlapunkon, de minden további kérdésére szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.

Várjuk regisztrációját!
Törvénytár
2011. évi CLXXV. törvény
Törvénytár
2013. évi V. törvény (új Polgári Törvénykönyv)
Kiadvány
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által összeállított kiadvány a civil szervezetek számára kívánja megkönnyíteni azt a jogszabályi átállást, mely az egyesülési jogról, a köz ...
Törvénytár
350/2011. (XII. 30.) Korm. rendelet
Kiadvány
Tavaly a magyar lakosság harmada végzett aktívan önkéntes tevékenységet...
Címkék