Események
Esemény
Social Impact 2013


784

Jelentkezési határidő: 2013. január 11.

Non profit szervezetek és közösségek sokszor igazán magas minőségben képviselnek ügyeket és a for profit világhoz hasonlóan professzionális szervezeti működési keretek között teszik ezt. Éppen ezért az igény is megfogalmazódhat bennük, hogy milyen jó lenne szervezetfejlesztői támogatást igénybe venni, ami piaci árakon nehezen elérhető számukra.

Ha ráismertél a szervezetedre/közösségedre, akinek hasznos lenne egy profi fejlesztői csapat munkája, mely által még többet tudnátok kihozni magatokból, akkor jó hírünk van:
A ’Social Impact – Társadalmi Hatás’ Program 2013-ban is lehetőséget teremt a non-profit szektornak, hogy igénybe vegyenek fejlesztői támogatást.

A Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága (SzMT) jóvoltából létrejövő Program idén már harmadszor valósul meg. Több, mint 20 sikeres projekt van mögöttünk, számos szenior és junior tanácsadó tette hozzá tapasztalatát és Norvég Civil Alap után már a MagNet Bank is beállt a támogatók sorába.

A Program magas szintű szervezetfejlesztést, ismertségi lehetőséget és pénzügyi támogatást is nyújt

A Program további részleteiről és a pályázás feltételeiről az alábbi honlapon találsz információt: www.szmt.hu/socialimpact
Törvénytár
2011. évi CLXXV. törvény
Kiadvány
Kiadvány
Kiadvány
Kiadvány
Az Ifjúsági Munkások Szakmai Módszertani Egyesülete megjelentette az Ifjúsági munka fogalomtára című kiadványát.
Címkék