Civil kalendárium
2019. Március

Kalendáriumunkban a civil szektort és a civil szervezeteket érintő legfontosabb eseményeket, határidőket találja, hogy ne maradjon le semmiről, ami Önnek, vagy szervezetének fontos lehet! Sőt! Ha szeretné, akkor a naptár ikonra kattintva betöltheti a dátumokat levelező programja naptárába, így az mindig tudja figyelmeztetni, ha határidő közeleg! Jó böngészést kívánunk!

 

Bevallási határidők

Minden bevallást, adatszolgáltatást, jelentést kizárólag elektronikus úton kell beadni az illetékes hatóságok felé, a kormányzati portálon, az Ügyfélkapun keresztül.
A NAV bevallásait kötelező alkalmazni. A bevallások számozása: év és nyomtatványszám (pl:1901, a 2019. évi 01-s nyomtatvány). A tájékoztatóban csak a nyomtatványszámot közöljük.

MÁR
26
Az Arm Hungary Kft. pályázatot hirdet 18 ingyenes laptop eszközre.
MÁR
26
Az Agrárminisztérium (az előző évekhez hasonlóan) 2019-ben is segítséget kíván nyújtani az agrárágazati, valamint a környezet- és természetvédelmi civil szervezeteknek, hogy szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához vissza nem térítendő támogatásban részesülhessenek.
MÁR
26
A Budapesti CIC sok szeretettel várja az érdeklődőket pénzügyi fórumára, melynek témája az éves beszámoló elkészítése lesz.
MÁR
27
A Közösségi környezet kollégium pályázati kiírása
MÁR
28
A Mobilitás és alkalmazkodás kollégium pályázati kiírása
MÁR
28
A Magyar Művészeti Akadémia pályázatot hirdet művészeti területen működő civil és egyéb szervezetek szakmai programjának támogatására.
MÁR
29
A Nemzeti összetartozás kollégium 2019-es pályázata
MÁR
30
A Társadalmi felelősségvállalás kollégium 2019-es pályázata
MÁR
31
Az Új nemzedékek jövőjéért kollégium 2019-es pályázata
MÁR
31
A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége 2019. március 1-jével pályázatot hirdet, mindazon szervezetek működési feltételeinek támogatására, amelyek alapszabálya tartalmazza azokat a célokat, amelyek a honvédelem ügye támogatásának megfelelnek, és tevékenységükben nyugállományú katonák meghatározó szerepet töltenek be.
MÁR
31
A Belügyminiszter meghirdeti a Magyarországi Falumegújítási Díj 2019. pályázatot, "Magyar falu – Kihívások, helyi válaszok” mottóval.
MÁR
06
A NIOK Alapítvány és a Microsoft Magyarország szervezésében megvalósuló, reggelivel összekötött beszélgetésen a mesterséges intelligencia civilek munkáját segítő lehetőségeit járjuk körül, különösen a jogvédő, menekültekkel, természeti katasztrófák által sújtottakkal és más kitett helyzetben élőkkel foglalkozó szervezetek számára.
MÁR
14
A Budapesti Civil Információs Centrum információs fórumokat szervez a pályázatok sikeres lezárása és az elszámolások gördülékeny benyújtása érdekében
MÁR
15
Adminisztrációs határidő
MÁR
18
A Teszedd 2019 -ben immár VIII. alkalommal kerül megszervezésre Magyarország legnagyobb szemétszedési akciója a tiszta Magyarországért!
MÁR
19
Műhelybeszélgetés-sorozat az Unió előtt álló feladatokról az európai parlamenti választások kapcsán
MÁR
20
Adminisztrációs határidő
MÁR
20
Adminisztrációs határidő

Tudástár
Az egyesületek, alapítványok (civil szervezetek), köztestületek, közalapítványok (mind együtt: nonprofit szervezetek) alapítására, működésére vonatkozó legfontosabb szabályoka ...
Tudástár
Lehetőségünk van személyi jövedelemadónk 1+1%-áról egy magyarországi civil szervezet és egy Magyarországon bejegyzett egyház vagy a kiemelt költségvetési előirányzat javára re ...
Tudástár
Útmutató az 1%-os jogosultságról, a gyűjtés feltételeiről és körülményeiről, beszámolásáról.
Tudástár
A NAV 2019. január 1-től kizárólag a Cégkapu szolgáltatáson keresztül kommunikál a gazdálkodó szervezetekkel.
Tudástár
Ha 1%-ot akar gyűjteni, akkor előre kell igazolni a jogosultságot.
Címkék