Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

A második ingyenes alapszintű angol önképzőkör is elindul a Nőtárs Alapítványnál

ÁPR
24

Esemény időpontja: 2016. április 24.

Mert angolul érteni, beszélni, írni és olvasni tudni kell. Te is így gondolod? Ha igen, szeretettel várunk a Nőtárs Angol Önképzőkörbe.

A sikeres első után elindul a második alapszintű angol önképzőkör a Nőtárs Alapítványnál. 

Mit szeretnénk elérni?

A Nőtárs Angol Önképzőkör célja, hogy támogassa és megerősítse a nőket az angol nyelv tanulásában. Az önképzőkörben az angol megértésének, a szókincs bővítésének és a beszédkészségnek a fejlesztését tartjuk a legfontosabbnak.

Mit csinálunk az angol önképzőkörben?

A Nőtárs Angol Önképzőkörben olvasunk, videókat vagy hangfelvételeket hallgatunk, játszunk a szavakkal és egyre többet angolul beszélgetünk. Kiemelten foglalkozunk a nyelvtannal és a szótanulással. A tananyagot mi biztosítjuk.

Milyen szintű angoltudás szükséges?

Az alapszintre azokat várjuk, akik már legalább egy félévig tanultak angolt. Az újrakezdők is bátran jelentkezzenek.

Ki vezeti a második alapszintű angol önképzőkört?

A Nőtárs Angol Önképzőkört az alapítvány önkéntesei vezetik.

Gabriella az angolt tanulásra, tanításra, olvasásra, fordításra és beszélgetésre használja. Személyes tapasztalata, hogy az angoltudás az Internet adta lehetőségekkel együtt új utakat nyithat a tanulásban, a szakmai és a személyes fejlődésben.

Örömmel tanít, és a Nőtárs Alapítvány adta lehetőséggel élve, szeretne másoknak is segíteni nyelvtanulási és ezen keresztül egyéb céljaik elérésében.

Várja a bátor és félénk, idősebb és fiatal, tapasztalt és kevésbé tapasztalt nyelvtanulókat a csoportba, mert egymást segítve mindenki könnyebben legyőzheti a nyelvtanulás kezdeti kisebb-nagyobb akadályait.

Mikor vannak az alapszintű angol önképzőkör napok?

Gabriella az angol ALAPSZINTŰ NYELVTANOZÓ önképzőkört hétfőn délelőttönként tartja 11 órától 12 óráig.

Mikor vannak az első órák?

A második ingyenes alapszintű nyelvtanozó csoport elindul 2016. április elején, melyre már lehet jelentkezni a Nőicégek.hu honlapon az önképzőkör menüpontban található online adatlap kitöltésével. Minden további lényeges információ az oldalon olvasható - részletek itt: www.noicegek.hu/p/notars-angolorak

Meg akarsz tanulni angolul? 

Ha igen, várunk, jelentkezz most! 


Címkék
képzés