Adománygyűjtés celebekkel – így csináld!

NOV
06

Esemény időpontja: 2019. november 06.
Jelentkezési határidő: 2019. november 05.
Helyszín: Civil Tech HUB, NIOK Alapítvány, 1022 Budapest, Maros utca 23. mfszt. 1.

Workshop civil szervezeteknek november 6-án. Legyen az adományozás egy életre szóló élmény!

Adománygyűtés celebekkel – így csináld!

Esemény időpontja: 2019. november 6. 16:00 – 18:00
Jelentkezési határidő: 2019. november 5.

Legyen az adományozás egy életre szóló élmény!

Mi is az Élmény adománygyűjtés (korábban sorsolásos)?

Az adjukossze.hu Magyarország legnagyobb online adománygyűjtő felülete, ahol többféle adománygyűjtés indítására lehetősége van a civil szervezeteknek. Az Élmény adománygyűjtés egy egyedülálló és rendkívül vonzó lehetőség: egy influencerrel, hírességgel közös élmény kerül kisorsolásra a gyűjtés végén a támogatók között.

Miért jó ez? Mert olyan embereket is bevon az adományozás körébe, akik korábban nem, vagy csak elvétve jótékonykodtak. Nézd meg Winkler Robi vagy Mautner Zsófi vagy Fejős Éva korábbi sikeres gyűjtéseit az Adjukössze.hu oldalon.

Miért jó ez mindenkinek?

  • A hírességgel együtt futó Élmény adománygyűjtés (korábban sorsolásos) látványosabbá teszi az adományokat és a támogatónak is kommunikációs lehetőséget biztosít. Még több láthatóságot kap a szervezet munkája és az általa képviselt értékek és több publicitást ad.
  • A celebek nem csak az arcukat adják egy jó ügyhöz, hanem egy izgalmas élményben is részük lehet! Az élmény kitalálásában is számítunk Rá, mert jól ismeri a rajongóit, és az a cél, hogy Neki is inkább szórakozás, mint kötelezettség legyen. Egy jótékony ügy mellé állni mindig pozitív PR-t és újabb megjelenési lehetőséget jelent. Mi pedig segítünk, hogy ezt a lehető legnagyobb hatékonysággal tegye.

Mit ad a NIOK?

Felkészíti a szervezetet, biztosítja a felületet és a technikai hátteret, a szervezőmunkát, és a hirdetéseket. Megtanítjuk a szervezeteket a közösségi adománygyűjtésre, amit később is használhatnak. HA A 2019-es AdakozóKedd kapcsán idítod el a kampányodat, az 50 000 Ft-os díjat elengedjük!

November 6-án 4 órától egy rövid workshopot tartunk, ahol megismerheted az Élmény adománygyűjtés lehetőségeit, és tippeket, trükköket mutatunk!

Kiket várunk a programra?

  • Ha már van korábbi tapasztalatod az adjukössze.hu-s adománygyűjtésben.
  • Ha ismertek hírességet, influencer-t, aki az ügyetek mellé állna szívvel – lélekkel és adományt gyűjtene nektek.
  • Ha a szervezetnek, alapítványnak legalább 1000 követője van a közösségi médiában.
  • Ha még idén szeretnél egy Élmény adománygyűjtő kampányt indítani.

Bármely további kérdéssel forduljatok hozzánk bátran!

A workshopon a részvétel regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat kérjük a a.gergely@niok.hu címen jelezd november 5-ig. Köszönjük!


Címkék
adománygyűjtés, forrásszervezés, jótékonyság, közösségi adománygyűjtés