Szeretnéd, hogy méltó körülmények között dolgozhass? Zöldebb településen akarsz élni? Beleszólnál a helyi ügyekbe, de a döntéshozókat nem érdekli a véleményed?

Ha egy csoportot hátrány ér vagy jobb életkörülményeket szeretne magának, akkor erre fel kell hívni a döntéshozók figyelmét és nyomást kell gyakorolni a változás érdekében. Ezen a gyakorlati képzésen a résztvevők megismerkedhetnek a közösségi érdekvédelem módszereivel és eszközeivel, és az érdekvédelmi kampányok szervezésének alapjaival. A képzés során interaktív módszereket használunk és konkrét, való életből vett példákkal dolgozunk.

 Mikor?  2023. november 25-26. (szombat-vasárnap) 9.00-17.00 (kétórás ebédszünettel)
 Hol? Online, a Zoom alkalmazáson tartjuk a képzést, amihez szükséged lesz kamerával és mikrofonnal ellátott számítógépre.
 Ha szeretnél részt venni, töltsd ki ezt a jelentkezési lapot november. 12-ig:

Kiket várunk? Olyan önkénteseket, aktivistákat vagy a közösségi munka iránt érdeklődő embereket várunk, akik a társadalmi igazságosságért dolgoznak. Előnyben részesülnek azok, akik maguk is hátrányos helyzetű csoport tagjai, illetve ha egy szervezetből ketten jelentkeznek.

A kétnapos képzésen ilyen kérdésekre keresünk megoldásokat egy tenni akaró csoportban:
- Mikor érdemes petíciót írni, és mikor tüntetni?
- Mikor éri meg barátságosan és mikor ellenségesen fellépni a hatalommal szemben?
- Hogyan tervezzünk és valósítsunk meg egy hatásos kampányt?
- Miként tudjuk növelni a támogatói bázisunkat?
- Hogyan érdemes kommunikálni a hatalommal?

A képzésen a részvétel ingyenes, de ha be tudod fizetni a 25.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek. A képzés alatt ebédet, valamint szükség esetén gyermekfelügyeletet utazási támogatást és szállást is biztosítunk.

 A képzést Bauer Flóra (Közélet Iskolája) és Aradi Fanni tartják.
____________________________
 Ha kérdésed van, keress minket bátran! www.kozeletiskolaja.hu, kozeletiskolaja@gmail.com, 06 30 871 7762

Ha ismersz olyan embert, akit érdekelhet a képzés és egy kirekesztett csoport tagja, akkor kérjük, juttasd el hozzá a felhívást!

Nézd meg a többi képzésünket is itt: www.kozeletiskolaja.hu/page/aktualis-kurzusok