Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Civil véradás

ÁPR
11

Esemény időpontja: 2019. április 11.
Helyszín: Aranytíz Kultúrház (1052 Budapest, Arany János u. 10.)

A Budapesti Civil Információs Centrum és a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága az Országos Vérellátó Szolgálattal karöltve civil véradást szervez 2019. április 11-én (a magyar költészet napján) 10:00-17:00-ig az Aranytíz Kultúrház földszinti termében.

Az önkéntességnek ezt a nemes és közhasznú formáját népszerűsítve bátorítanánk a jót tenni vágyókat, hogy önzetlen segítségnyújtásukkal támogassák a véradás ügyét.
Legyenek Önök is hősök, legyenek életmentők!

Ki lehet véradó?
Véradásra jelentkezhet minden
18 és 65 év közötti, legalább 50 kg testsúlyú egészséges felnőtt.

Mit kell hozni a véradásra?
Amire szükség lesz: fényképes igazolványra (pl. személyigazolvány, diákigazolvány, jogosítvány, útlevél)
TAJ kártyára és lakcímkártyára.
 
A véradóknak a catering biztosítása mellett szeretnénk 1-1 emléklappal és további ajándékokkal is kedveskedni, megköszönve ezzel a véradást és a segítségnyújtást.
Áprilisban ráadásul a négyszeres véradók mellé szegődhet a szerencse, ugyanis azok az életmentők, akik áprilisban negyedik alkalommal adják vérüket a jó ügyért, májusban wellness pihenést nyerhetnek az OVSZ jóvoltából. (A játékszabályról bővebben az OVSZ honlapján tájékozódhatnak.)

forrás: Budapesti Civil Információs Centrum


Címkék
egészségügy, önkéntesség, Civil Információs Centrum