Csatlakozzon az Erasmus Napok programsorozathoz 2020-ban is!

OKT
15

Esemény időpontja: 2020. október 15.
Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 11.

#ErasmusDays 2020: Regisztrálja eseményét és mutassa meg, mit adott a világnak projektje!

Csatlakozzon az Erasmus Napok programsorozathoz, szervezzen eseményt október 15-17. között, ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és Európát!

Fontosnak tartja az európai közösséget és a szakmai kapcsolatok bővítését? Szeretné megmutatni másoknak is a projektjét? Ha a válasz igen, csatlakozzon a közös ünnepléshez, legyen szervező, ossza meg tapasztalatait és elért eredményeit másokkal is!

A nemzetközi Erasmus Napok keretében együtt ünnepeljük az Erasmus+ programot. A háromnapos programsorozat október 15-17. között zajlik, ahol minden projektmegvalósító szervezet megmutathatja magát, különféle események szervezésével: lehet információs nap, workshop, módszertani bemutató, flashmob, élménybeszámoló, vagy bármilyen rendhagyó megmozdulás a résztvevők bevonásával.

Elkezdődött a regisztráció!

Ha van egy jó ötlete, már regisztrálhatja is eseményét a következő űrlap kitöltésével. Csatlakozzon a magyarországi Erasmus Napok szervezőinek táborához és mutassa meg projektjét a világnak!

Regisztrálja eseményét minél hamarabb, hiszen a szeptember 11-ig regisztrált szervezők plusz támogatásban részesülnek a szervezés során: felkészítő webináriumokkal és extra kiadványokkal segítjük őket, hogy a kihozzák a maximumot rendezvényükből és a lehető legnagyobb sikert érjék el!

forrás, bővebben: tka.hu


Címkék
pályázat, egészségügy, oktatás, környezet, fenntarthatóság