Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Egynapos haladó szintű pályázatírói képzés

OKT
04

Esemény időpontja: 2016. október 04.
Helyszín: Századvég Politikai Iskola Alapítvány oktatóterme, 1037 Hidegkuti Nándor utca 8–10. B épület, alagsor

A Budapesti Civil Információs Centrum 2016-os egynapos ingyenes képzései budapesti civil szervezetek képviselői számára

Pályázatírás:

A képzés fő célja: a pályázatírási technika és tudás elsajátítása, alapszinten a pályázati rendszerek használata, a fogalmak értelmezése, a pályázatírás formai és tartalmi követelményeinek való megfelelés, a költségvetés megtervezése és az elszámolások elkészítése. Haladó szinten a komplexebb hazai és EU-s pályázatok bemutatása, a pályázatok „szervezetre szabása”, a helyszíni ellenőrzésre való felkészülés és a sikeres beszámoló elkészítése.

Képzési alkalom haladó szint:
2016. október 4.                                        kedd                   8:30–16:30

A képzések tartalmáról bővebb információ a jelentkezési lapokon olvasható!

Kérjük, részvételi szándékát az alább letölthető jelentkezési lapokon a kért adatok megadásával jelezze felénk, aláírás után a kitöltött statisztikai adatlappal együtt scannelt formában, emailen a cic@szazadveg.hu címre elküldve. Képzéseink limitált létszámmal futnak, emiatt egy szervezettől csak egy képviselőt tudunk fogadni.

Pályázatírás haladó szinten

A regisztrációnál a jelentkezési lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe, csak azon jelentkezőknek biztosított a képzésen való részvétel, akik számára a visszaigazoló emailt elküldtük!

forrás: szazadveg.hu


Címkék
pályázatírás, képzés