Jelentkezz és mutasd meg projektjed a világnak Te is!

Fontosnak tartod az európai közösséget és a szakmai kapcsolatok bővítését? Szeretnéd megmutatni másoknak is a projekted? Kíváncsi vagy az Erasmus+ program kínálta lehetőségekre és érdekelnek mások projekteredményei? Van egy jó Erasmus élményed vagy történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is?

Ha a válasz igen, most csatlakozhatsz a közös ünnepléshez és részese lehetsz az idei Erasmus Napok programsorozatnak.

Az idén már hatnapos programsorozat 2023. október 9-14. között zajlik, ahol minden projektmegvalósító szervezet megmutathatja magát különféle események szervezésével, a program iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak, vagy online csatlakozhatnak a színes programokhoz.

Jelentkezési határidő: szeptember 11.

Az Erasmus+ projektmegvalósítók, függetlenül attól, hogy milyen fázisban tart a projektjük, eseményt szervezhetnek az októberi programsorozat keretében, amivel megmutathatják elért eredményeiket, hírt adhatnak a projektről és kapcsolatba léphetnek más projektgazdákkal, illetve a program iránt érdeklődőkkel.

Az esemény tekintetében nincs megkötés: lehet információs nap, workshop, módszertani bemutató, flashmob, élménybeszámoló, vagy bármilyen rendhagyó megmozdulás a résztvevők bevonásával.

Forrás: https://erasmusplusz.hu/erasmus-napok-2023