Európa a polgárokért információs nap Komárnoban

MÁR
17

Esemény időpontja: 2020. március 17.
Helyszín: Komárno

Az Európa a polgárokért program Szlovák és Magyar Információs Pontja 2020 márciusában közös információs napot szervez Komárnoban az Európa a polgárokért programról.

Európa a polgárokért információs nap Komárnoban

Időpont: 2020. március 17. (kedd) 10:00-13:00
Helyszín: EUROPE DIRECT Komárno, Eötvösa 12, 945 01 Komárno, Szlovákia

A rendezvény nyelve: magyar
A szlovák iroda munkatársa szintén jelen lesz a rendezvényen a felmerülő kérdések esetére.

Az Európai Unió Európa a polgárokért programjának célja, hogy segítse a polgárokat az Unió történelmének, működésének alaposabb megismerésében, az uniós szakpolitikák és döntéshozatali folyamatok megértésében, miközben aktív szerepvállalásra és demokratikus részvételre ösztönzi őket. A program emellett kiemelt figyelmet szentel az európai identitás, a tolerancia és egymás kölcsönös megértésének erősítésére is.

Az információs napok szervezésével igyekszünk segíteni azokat, akik az Európa a polgárokért programban szeretnének pályázatot benyújtani 2020-ban.

A rendezvényeken szó lesz az Európa a polgárokért program felépítéséről, újdonságairól, általános és kiemelt célkitűzéseiről, különös figyelmet fordítva a 2020-re vonatkozó kiemelt prioritásokra, változásokra, újdonságokra. A főként gyakorlati információkra fókuszáló rendezvények során a korábban megvalósított jó példák és módszertani ötletek bemutatására is sor kerül támogatott projektek koordninátora előadásában.

A rendezvényre szeretettel várjuk települések, városok, helyi és regionális állami hatóságok, testvérvárosi bizottságok, helyi önkormányzatokat képviselő nonprofit szervezetek, civil társadalmi szervezetek, valamint oktatási, kulturális és kutatóintézetek képviselőit. Vagyis mindazokat, akik pályázatot nyújthatnak be az Európa a polgárokért programban.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni az alábbi űrlapon lehet.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

forrás, tervezett program: tka.hu


Címkék
pályázat