Szeretnél többet tudni arról, hogyan működik fenntarthatóan egy közösség a természettel összhangban? Gyere el a képzésünkre, ahol a napi gyakorlatban kézzelfoghatóvá tesszük számodra a fenntartható életmódot, megtapasztalod a közösségi együttműködésben rejlő lehetőségeket.
A közös gondolkodás, tanulás mellett szerepet vállalhatsz a vegetáriánus/vegán ételek készítésében, jógázhatsz reggelenként, sétálhatsz a permakultúrás kertben és a parkban, olvashatsz a könyvtárban, végezhetsz kerti munkát, részt vehetsz a közösségi döntéshozatalban.
Egy olyan képzés résztvevője leszel, amely élményszerű, kapcsolatokban gazdag, ahol beleadhatod a magad tudását, tapasztalatát, hogy az közkinccsé váljon.
A képzés időpontja: 2021. november 19. – 2021. november 21.

A képzés végére a résztvevő alapvető tájékozottságot szerez a fenntarthatóság fogalmáról, feltételeiről. A fenntarthatóságot szolgáló közösségi cselekvés lehetőségétről és módszereiről.

Képes lesz a saját és közössége élettét végiggondolni a fenntarthatóság szempontjából, elemezni a helyi közösség működését a közösségi cselekvés hatékonysága szempontjából.

A képzés tananyagegységei:

  1. tananyagegység: Fenntartható közösségi cselekvés
  2. tananyagegység: Motiváció és közösségi cselekvés
  3. tananyagegység: Közösségi jövőkép, célok, tervezés
  4. tananyagegység: Helyben, fenntarthatóan

további információ és jelentkezés: cka.hu

Szánj ránk 7 percet!

A nonprofit.hu kérdőív kitöltése hatalmas segítség nekünk, hogy még jobbak lehessünk. Nem csak a jobb tartalmakkal nyersz, hanem a kitöltők között nyereményeket sorsolunk ki!