Online workshop
2023. március 9.  14.00-15.15

Választ adunk azoknak, akik régóta gondolkodnak, hogy az online térben szeretnének támogatókat szerezni vagy szolgáltatást népszerűsíteni és értékesíteni. Weboldal vagy fogadó oldal? Hogyan lehet egyszerűen és tudatosan kommunikálni online oldalon keresztül? Szeretnéd megismerni a profik által használt oldalak fontosságát? Szeretnél előre lépni az üzenetek terjesztésében a nonprofit környezetben is?

Várunk, ha szeretnéd megismerni a legegyszerűbb online regisztrációs, értékesítési és népszerűsítési folyamatokat. Példákon keresztül nézzük meg a felépítéseket és elemeket, hogy a legjobb megoldást tesztelhessük a saját szervezetünknél. Tanuljunk egy kitűnő tanácsadótól a forprofit szektorból!

Balog Gábor digitális tanácsadó szakmai tapasztalatai vitathatatlanok:
A reklám és marketing világában már több mint 20 éve dolgozik, amiből 10 évet különböző bankok döntéshozói pozícióiban töltött el. Különösen büszke az Első Lakáshitel Bank márkanév bevezetésére, a Magyar Cetelem Bank marketing folyamatainak reformjára és a Volksbank / Sberbank átmárkázására. A Stringbike magyar startupnál a marketing mellett termékfejlesztés és sales folyamatokat is koordinált. Jelenleg a Google Digital Workshop szervezője és oktatója. Lábnyom: 1+ MRD elköltött marketing forint, 25+ év tapasztalat, 15.000+ vállalkozó fejlesztése.

A meghívott vendégünk 60 perces prezentációja után Vajda Árpád ifjúsági szakember moderálja a résztvevői kérdéseket, és feltárja a civil világ és a landing oldal lehetséges összefüggéseit.

A workshop ingyenes, de regisztrációköteles!

Regisztráció a workshopra: https://forms.gle/tGPLzrbe34Fjw2638
Jelentkezési határidő: 2023. március 3.