A NIOK Alapítvány a Hive Mind Közösséggel és a DriveOnline-nal együttműködve ingyenes képzéssorozatot indít 2023. őszén. 

A két alkalmas, személyes, gyakorlatorientált képzés során kifejezetten a civil szervezetek kommunikációs és online hirdetésekkel kapcsolatos problémáirakihívásaira kínálunk megoldást. 

Ha nem használsz rendszeresen a hirdetéskezelőket vagy még sosem indítottál online kampányt, a hirdetési rendszerek világa kuszának és bonyolultnak tűnhet, pedig egy kis gyakorlással bárki képes lehet egyszerűbb kampányok futtatására. Ehhez adjuk meg a kezdő lökést és tudásanyagot. Az első alkalom során a Facebook hirdetések, a második alkalom során pedig a mérések, ezen belül is a Google Analytics 4 (GA4) alapjain megyünk végig. A két képzés anyaga kapcsolódik egymáshoz és részben egymásra épül, de van lehetőség csak az egyikre vagy csak a másikra jelentkezni. 

Fontos! A képzésre való jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező vagy a képviselt szervezet rendelkezzen Meta hirdetési fiókkal! 

Amennyiben még nincs, de tudod vállalni, hogy a képzés időpontjáig létrehozod, itt találsz hozzá segítséget: https://www.facebook.com/business/help/407323696966570?id=649869995454285

1. Alkalom: Fókuszban a hirdetések
Időpont:  2023.10.24. 10:00-16:00
Helyszín: NIOK Alapítvány HUB, Budapest 

Az első alkalom során némi elméleti alapozás és fogalom meghatározás után a DriveOnline szakértői végigvezetik a résztvevőket azon, hogy pontosan milyen lehetőségek állnak rendelkezésre egy Facebook kampány megvalósításakor. Milyen célokat lehet és kell kitűzni, mik lehetnek a reális elvárások büdzsé és célközönség szempontjából, mire kell figyelni a tervezés során és minek alapján lehet megmondani, hogy jól teljesít-e a kampány. 

Jelentkezési határidő: 2023.10.19.
REGISZTRÁLJ ITT!

2. alkalom: Fókuszban a mérés
Időpont:  2023.11.28. 10:00-16:00
Helyszín: NIOK Alapítvány HUB, Budapest

A Hirdess, mérj, gyarapodj! - Social media hirdetéskezelés civil szervezeteknek képzéssorozat második etapjában a hirdetéskezelés egy másik nagyon fontos szegmensében, a mérések világában fogunk jobban elmélyedni. A Facebook után átnyergelünk a Google platformjára, hiszen a méréshez az egyik leghasznosabb eszköz a GA4. Ebben az évben a Google végleg búcsút mondott a régi Analytics platformnak és minden felhasználónak át kellett állnia a Google Analytics 4-re, így ez az alkalom azoknak is hasznos lehet, akik a régi rendszert ugyan ismerték és biztosan kezelték, de az újjal még nem barátkoztak meg. 

Fontos! A képzésre való jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező vagy a képviselt szervezet honlapja össze legyen kötve az Analytics rendszerével! 

Jelentkezési határidő: 2023.11.23.
REGISZTRÁLJ ITT!

A képzéseket a DriveOnline munkatársai tartják. 

Az ingyenes képzésekre a férőhelyek száma korlátozott, maximum 15 szervezet képviselőit tudjuk fogadni alkalmanként. A regisztrációs űrlap kitöltése után pár napon belül visszaigazoló e-mailt küldünk, ha elfogadtuk a jelentkezésed. 

A képzés résztvevői ebédet kapnak a helyszínen, vidékről érkező résztvevők számára útiköltség térítést is biztosítunk előzetes egyeztetés után. Ezzel kapcsolatban kérjük az r.szenogradi@niok.hu címre írjatok. 

Ha képzéssel kapcsolatos kérdésetek van, kereshettek minket a r.kovacs@niok.hu címen.

Szeretettel várjuk a jelentkezőket!