Az online megbeszélések, események és képzések az mára az életünk természetes részét képezik, ám aki maga is próbált ilyet szervezni, tudhatja, hogy nem könnyű ezeket az alkalmakat egyszerre hatékonnyá, érdekessé és közösségivé tenni. Ezen a képzésen a résztvevők megismerkedhetnek a beszélgetések és találkozók moderálásához szükséges alapokkal, annak érdekében, hogy a csoportjukban mindenki szóhoz tudjon jutni, ám a találkozók ne tartsanak a végtelenségig. A képzés alatt lehetőség lesz közösen gondolkodni, megosztani a tapasztalatokat és konkrét helyzeteket is gyakorolni.

Mikor és hol?

2022 január 28. (péntek) 17:00-20.00 ÉS január 29. (szombat) 10:00-13:30

Online Zoom találkozókon tartjuk a képzést, amihez szüksége lesz a résztvevőknek kamerával és mikrofonnal ellátott telefonra vagy számítógépre.

Kiket várunk? Olyan csoportok vagy szervezetek tagjait, önkénteseit, akik a társadalmi igazságosságért tesznek, és a csoportműködésükben szeretnék felhasználni a kapott módszereket. 

A képzésen a részvétel ingyenes, de ha be tudod fizetni a 10.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek.

A képzést Vujovits Júlia és Bauer Flóra, a Közélet Iskolája munkatársai tartják.

 

Kapcsolat: www.kozeletiskolaja.hu, kozeletiskolaja@gmail.com, 06207794977

Forrás és jelentkezés: kozeletiskolaja.hu