IDŐPONT: 2023.10.30 10:00-12:30

A pályázati dokumentációkban meghatározott követelményrendszer, vizsgálati elvek, eljárások, ellenőrzési módszertan betartása alapvető fontosságú. A támogatásokkal való elszámolás során a pénzügyi beszámolót formailag, tartalmilag a jogszabályok által előírtak szerint kell benyújtani. Előfordulhat, hogy elkülönített nyilvántartási kötelezettséget írnak elő, az ennek való megfeleltetést a könyvelésben rögzíteni kell.

MINDEN, AMIT A NONPROFIT SZERVEZETEKNEK TUDNIUK KELL

Az egyesületek, alapítványok (civil szervezetek), köztestületek, közalapítványok vezetőinek és könyvelőinek a munkájuk során folyamatos változásokkal, új kihívásokkal kell szembenézniük. Ezért tudjuk, hogy szükségük van olyan gyakorlati iránymutatásra, ahol a nonprofit szervezetek alapítására, működésére vonatkozó legfontosabb szabályokat, a cél szerinti tevékenységhez kapcsolódó felmerülő költségek támogatások és a fenntartással kapcsolatos költségek helyes elszámolásának szabályait, valamint az aktuális adózással kapcsolatos legfontosabb szabályokat mutatjuk be a gyakorlatban.

Konzultáljon online szakmai napunkon szakértőnkkel, tegye fel egyedi kérdéseit!

Szakértőnk: Horváth Józsefné okl. könyvvizsgáló, okl. nemzetközi áfa- és adóigazgatósági adószakértő jogi szakokleveles közgazdász