Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

3 részes Tavaszi Adománygyűjtés Képzéssorozat
 
Első rész: Közösségi Adománygyűjtés - Crowdfunding
 
Ha van egy jó ügyed, projekted, amire még nincs fedezet, tökéletes választás a közösségi adománygyűjtés! Ha Benneteket is érdekel, hogyan lehet közösségi adománygyűjtést indítani, de még nincs benne tapasztalatod, akkor várunk az ingyenes webinárunkon! Az eseményen a következőkről lesz szó:
- Mi a közösségi adománygyűjtés?
- Hogyan kommunikálj hatékonyan, hogy az adománygyűjtés sikeres legyen?
- Milyen platformot használj? - Adjukössze.hu bemutatása
Az Adjukössze.hu Magyarország legnagyobb közösségi adománygyűjtő portálja, éves szinten közel 80 millió forint adomány jut el szervezetek jó ügyeire a platformon. 
- Technikai feltételek és tudnivalók

A webnáron a felmerülő kérdéseitekre is adunk időt.

Időpont: 2022. május 19. (csütörtök) 14:00-15.00

Várunk mindenkit, aki közösségi adománygyűjtést szeretne indítani, de nem tudja, hogyan vágjon bele, vagy már ismeri az eszközt és szeretne még sikeresebb lenni használatában.

Az esemény linkjét a regisztráltaknak az esemény előtt pár nappal közvetlenül küldjük.

Az eseményre ITT REGISZTRÁLHATSZ!

A képzéssorozat elemei: 
  1. Közösségi Adománygyűjtés  - Crowdfunding - 2022. május 19. 14.00 - 15.00  Regisztráció
  2. Adománygyűjtés eseményeken - Engaging Donors Through Events – In-Person & Virtually. - 2022. június 2. 16.00 - 17.00 Regisztráció
  3. Online adománygyűjtés és rendszeres adományozói bázis építése. Hogyan használd hatékonyan bankkártyás fizető felületedet?  - 2022. június 14. 14.00 - 15.00