Tapasztalataink szerint a kuratóriumok és elnökségek fejlesztése általában nem jelenik meg prioritásként a magyarországi civil szervezetek gondolkodásában. A hatékony és nagyobb hatású szervezeti működéshez ugyanakkor elengedhetetlen egy stratégiailag összeállított önkéntes testület, amely számos szükséges szakértelmet, sokféle nézőpontot és tapasztalatot, szellemi és kapcsolati tőkét biztosít a szervezet számára. És, talán ami leginkább hiányzik a hazai szervezeti modellekből, egy olyan képviseleti vezetés, amely a fizetett munkatársakkal közösen dolgozik a szervezet forrásteremtésén.

Mi a kulcsa az aktívan és eredményesen működő kuratóriumoknak és elnökségeknek? Milyen szerepe lehet a szervezet képviseleti vezetőinek a forrásteremtésben? Mi szükséges a szervezet vezetőségének aktivizálásához és aktívan tartásához? Hogyan építsünk képviseleti vezetőséget a szervezet stratégiai céljainak mentén? Képzésünkön, többek között, ezekre a kérdésekre keressük majd együtt a válaszokat.

Kinek ajánljuk a képzést?
Olyan civil szervezetek vezetőinek és munkatársainak, akik valóban működő és a szervezet céljaihoz hozzájáruló kuratórium, elnökség vagy önkéntes szakmai testület létrehozását vagy újjáalakítását tervezik. Ezen kívül olyan forrásteremtésért felelős szakembereknek, akik szeretnék ezeket a csoportokat aktivizálni saját területükön.

Az online képzés nyelve angol. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://mozaikhub.hu/esemeny/kuratoriumokeselnoksegek/

 A helyek limitáltak, és azok a jelentkezők élveznek előnyt, akik vettek már részt korábban forrásteremtés vagy stratégiai képzésünkön.
A technikai információkat a regisztráció megerősítését követően küldjük ki.

A képzés időpontja: november 2. 16:00-18:30
Tréner: Robert Osborne
The Osborne Group