Látogasson el az Erasmus+ stratégiai partnerségi projektek projekttervező műhelyére!

NOV
25

Esemény időpontja: 2019. november 25.
Jelentkezési határidő: 2019. november 21.
Helyszín: Tempus Közalapítvány, Greenpoint 7 irodaház, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. 6. emelet, Brüsszel terem

Az Erasmus+ Program Stratégiai partnerségi pályázatok keretén belül az eddigi feltételekkel immáron utolsó alkalommal nyílik lehetősége az oktatás köznevelési területéhez kapcsolódó intézményeknek, szervezeteknek a pályázásra.

Látogasson el az Erasmus+ stratégiai partnerségi projektek projekttervező műhelyére!

Az idén is szervezünk felkészítő alkalmakat, ahol szeretnénk Önöknek, mint lehetséges pályázóknak megmutatni, hogy mit is jelentenek a vegyes intézményi összetételű köznevelési stratégiai partnerségek, és hogy leendő projektkoordinátorként miként tudják a fejükben formálódó projektötletüket a pályázattípus kereteibe beilleszteni.

 Vegyes intézményi összetételű köznevelési stratégiai partnerségek (KA 201) – Mit jelent ez? 
A vegyes intézményi összetételű köznevelési stratégiai partnerségi pályázattípus (KA 201) esetében arra nyílik mód, hogy állami-civil és üzleti szereplők kapcsolódjanak össze és tapasztalatot cseréljenek, illetve szellemi terméke(ke)t (pl. szakmai továbbképzés, pedagógiai módszertani útmutató stb.) fejlesszenek köznevelési területen érzékelt problémák megoldására. Ez utóbbi projekteket jellemzően egy köznevelési területen tevékenykedő, nemzetközi területen is tapasztalt, erős misszióval rendelkező intézmény kezdeményezi (pl. civil szervezet, kis- és középvállalkozás, kulturális-művelődési központ stb.), aki behívja az eredeti projektötletbe a nemzetközi partnereket és velük együtt fejleszti tovább és véglegesíti azt a pályázati benyújtás előtt.

A rendezvényen egyrészt segíteni fogunk letisztítani azokat a formálódó projektötleteket, amelyek a köznevelés fejlesztését célozzák, megalapozott közoktatási-társadalmi szükségletre válaszolnak és Önöket foglalkoztatja. Másrészt pedig segítünk elhelyezni ezt a projektötletet az Erasmus+ Program keretrendszerében, ezen belül pedig a köznevelési stratégiai partnerségi területen belül.

Időpont: 2019. november 25. hétfő, (10.00-16:00)

 Regisztráció ide kattintva!  

 Kiket várunk a rendezvényre? 

A műhelymunkára azoknak a szervezeteknek/intézményeknek a képviselőit várjuk, amelyek

  • a közoktatás jelenlegi helyzetét illetően problémaérzékenyek,
  • elméleti és gyakorlati oldalról is kompetensek,
  • erős misszióval rendelkeznek, és
  • megvan bennük a potenciál, hogy nemzetközi partnerségek alakításán és közös tudásépítésen keresztül pozitív változásokat hozzanak e területre.

A résztvevők köre: oktatási intézmények, kis- és középvállalkozások, nagyobb cégek, civil szervezetek, a köznevelés bármilyen vetületét érintő munkát végző állami hivatalok, közintézmények, könyvtárak, tanodák, múzeumok, művelődési házak, ernyőszervezetek képviselői, azaz mindazok, akik tevékenységükkel valamilyen módon kapcsolódhatnak a köznevelés fejlesztéséhez, megújításához.
Fontos, hogy nemzetközi együttműködést NEM CSAK oktatási/képzési intézmény kezdeményezhet!

A rendezvény tervezett témái hamarosan elérhetőek lesznek a honlapunkon.

>> Regisztráljon itt! <<

Kapcsolat

Vegyes intézményi összetételű köznevelési stratégiai partnerségek (KA 201)

>> Ashlock-Kéthelyi Eszter eszter.kethelyi@tpf.hu
>>Fintáné Hidy Réka reka.hidy@tpf.hu

A következő pályázati beadási határidő 2020 márciusában lesz. Készüljön fel velünk!

forrás: Tempus Közalapítvány


Címkék
pályázat, oktatás