Észrevesszük-e magunk körül a lehetőségeket? Érzünk-e magunkban kedvet, erőt, tudást, hogy tegyünk a változásért? Megvannak-e a cselekvéshez az eszközeink? Ha nincsenek, szert tudunk-e tenni rájuk? Meg tudunk-e győzni másokat is az ügyünk fontosságáról? Vállaljuk-e a kockázatot? Tudunk-e tenni a változásért?

Az újítások elfogadásának, támogatásának és alkalmazásának képessége. Az egyéni felelősség tudása. Célok kitűzése és elérése. Kezdeményezőkészség. Együttműködésre épülő csapatmunka. Többek között ezek a készségek, képességek, attitűdök jelentik a vállalkozói kompetenciát, melynek vizsgálatára, fiatalok körében történő fejlesztésének lehetőségeire hívja fel a figyelmet ez a program. 

Számos friss kezdeményezés, nonprofit szervezet, üzleti vállalkozás indult az elmúlt években, amik jó példái annak, hogy a változás lehetséges! Ennek a meggyőződésnek a továbbadása pedig közös ügyünk. 

Az Insite Drama projektnapot szervez a fiatalok vállalkozókedvének frissen tartásáért. Olyan előadókat hívtunk meg, akik a fenti kérdésekre tudják a választ. 

(Facebook-esemény: https://fb.me/e/4BnscF4qM

Részletes programbontás a Facebook-eseményben október végéig.) 

A projektnapon előad:

  • Gáspár Máté, a Budapest Brand programigazgatója
  • Lohász Cecília, Valyo, Város és Folyó Egyesület
  • Szvetelszky Zsuzsa, szociálpszichológus
  • Timár Gigi, vezető, BGE Budapest LAB 

Kerekasztal-beszélgetést vezet az előadókkal: Bethlenfalvy Ádám, Insite Drama

Workshopot tart: Kabdebon Dominik, Szemerédi Fanni

Időpont: 2021. november 6. szombat

Helyszín: Örkény Színház, Stúdió

A projektnapon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Jelentkezés: https://forms.gle/EnhFger9jZmMvYxm8