Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

2017. május 24-én, idén másodszor kerül megrendezésre a Magyar Adományozói Fórum Katalizátor Műhelybeszélgetése, ezen alkalommal a Magyar Telekom székházában. A rendezvény célja, hogy alkalmat teremtsen a 2016-os MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatán legnagyobb sikert elért vállalati társadalmi befektetési programok bemutatására és a tapasztalatok megosztására.

A vállalatok támogatói tevékenységeinek gyakorlati kérdéseire, megoldásaira fókuszáló szakmai találkozón a résztvevők interaktív módon ismerhetik meg a díjazott vállalatok CSR tevékenységeit. A Magyar Adományozói Fórum az idei rendezvényeken a hagyományoktól eltérő módon, megújult programstruktúrával várja a vállalati és a civil szféra képviselőit: a vállalatok prezentációit követően a résztvevők csoportokba osztva, „forgószínpados” beszélgetések során ismerkedhetnek meg a példamutató vállalati programok műhelytitkaival. Az eseményen ismerkedésre, a kapcsolatok építésére és a tapasztalatcserére is lehetősége lesz a résztvevőknek, így a rendezvényre ezúttal is érdemes ellátogatnia a téma iránt érdeklődő szakembereknek.

A májusi eseményre meghívott vállalatok: Dreher Sörgyárak Zrt., Ericsson Magyarország, Heineken Hungária Zrt., Magyar Telekom Nyrt., MOL Nyrt., Tesco-Global Áruházak Zrt.

Jelentkezési határidő: 2017. május 18.

A részletes programmal és a jelentkezéssel kapcsolatos információk az alábbi linken érhetőek el:

http://www.donorsforum.hu/hu/katalizator-mhelybeszelgetesek/2017-majus-24