Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Az Önkéntes Központ Alapítvány felnőttképzési engedéllyel rendelkező Önkéntes menedzsmentről praktikusan – gyakorlati alapok önkéntességről című képzést hirdet (nyilvántartásba vételi szám: E-001027/2015/D004) rendkívül kedvezményes részvételi díjjal. A képzés célja, hogy átfogó, rendszerezett és alkalmazható tudást biztosítson a civil és az intézményi szféra önkéntesekkel kapcsolatban álló, önkénteseket szervező munkatársai számára egy önkéntes program megtervezésétől, a toborzáson, kiválasztáson, elismerésen és motiváláson, valamint az önkéntesek képzésén át a mindennapi menedzsment és kommunikáció módszeres megvalósításáig.

Időpont: 2022. június 9-10. 1.nap ONLINE 2. nap személyes jelenléttel Budapesten 

Jelentkezési határidő: 2022. június 6. 12.00 óra a jelentkezési lap és mellékletei beküldésével  

KEDVEZMÉNYES részvételi díj: br.10.000 Ft/fő

A háborús menekülteket segítő, befogadó szervezetek és intézmények számára lehetőség egyéni elbírálás alapján további kedvezmény vagy akár térítésmentes igénybevételre, amit kérünk előzetesen jelezni a kepzes@onkentes.hu e-mail címen.

Képző: Csordás Izabella ACC, coach, közgazdász, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, a Szépművészeti Múzeum Önkéntes Programjának alapítója

 Mit lehet tanulni? - a 2021-es képzések résztvevőinek visszajelzéseiből

 "Hogyan kell megszervezni egy új, illetve már meglévő önkéntes csoportot. Mire kell figyelni törvényileg, hogyan tudom motiválni a csoportot, illetve, hogy mit tartalmazzon az önkéntes szerződés"

 "Egy önkéntes program létrehozásának és működtetésének átfogó átlátását kaptam a képzéstől."  

 "Az önkéntes életút tervezésének szükségességét és annak lépéseit."

További információ és a jelentkezési lap elérhető a kepzes@onkentes.hu e-mail címen.