Online információs fórumok a NEA pályázatok benyújtásával kapcsolatban

OKT
14

Esemény időpontja: 2020. október 14.

Idén október 12-től nyílnak meg a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatai. Egy hónap áll a civil szervezetek rendelkezésére, hogy az Összevont működési, illetve vegyes (működési+szakmai) célokat is tartalmazó pályázataikat benyújtsák.

Online információs fórumok a NEA pályázatok benyújtásával kapcsolatban

Az Egyszerűsített pályázatokat ezt követően, november 12-től lehet majd beadni, melyek keretösszege a tavalyi 200.000 forintról 300.000 forintra emelkedett. 
A koronavírus-járvány következtében az éves beszámolók benyújtási határidejének módosítása miatt tolódott az idei év Normatív pályázatainak kiírása is, melyeket szintén 2020. október 12-től lesz lehetőség benyújtani. 
Szeretnénk felhívni a szervezetek figyelmét, hogy az idei évtől a NEA pályázatait már nem az EPER-ben, hanem a NIR (Nemzetpolitikai Informatikai Rendszer) felületén keresztül lehet beadni! Új felhasználók esetén a NIR-ben is szükséges elvégezni a regisztrációt, ezt a folyamatot akár már a pályázatok megnyitása előtt elvégezhetik.

A NEA pályázatok benyújtásával kapcsolatban online információs fórumokat szervezünk az alábbi időpontokban:

  • 2020. október 14. 16:00
  • 2020. október 15. 10:00

A programon való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációt igényel a civil szervezet és a résztvevő nevének megadásával a budapesticivil@budapesticivil.hu email címen. 

forrás: Budapesti Civil Közösségi Szolgáltató Központ


Címkék
pályázat, forrásszervezés, NEA, Civil Közösségi Szolgáltató Központ