Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A Budapesti Civil Közösségi Szolgáltató Központ online személyes tanácsadói alkalmakat szervez, ahol pályázati szakértőnk, Janzsó Ádám válaszol a NEA  pályázati elszámolások kapcsán speciálisan felmerülő kérdésekre. 

A szaktanácsadói napon fél órás időközönként tudunk előre bejelentett szervezeteket fogadni. Az egyéni tanácsadás ingyenes, azonban regisztrációköteles, időpont-egyeztetésért keressenek bennünket válasz emailben.

Időpontokat 2022. május 30. 9:00-12:00 közötti idősávban vagy 2022. május 30. 13:00-16:30 közötti idősávban lehetséges foglalni.

Helyszín: Online szaktanácsadás 

A jelentkezés után az érdeklődők számára elküldjük a belépéshez szükséges linket.

A szaktanácsadáson való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációt és időpontegyeztetést igényel a civil szervezet és a résztvevő nevének megadásával
 a budapesticivil@budapesticivil.hu email címen.

Előfordulhat, hogy az Ön által választott időpont már foglalt ez esetben a válasz emailben a további szabad időpontokat elküldjük Önnek.

További kérdéseivel az alábbi elérhetőségeken kereshet bennünket:

Budapesti Civil Közösségi Szolgáltató Központ
Holló Eszter Vanda, Horváth Noémi, Szilágyiné Pusztai Júlia
1037 Budapest, Hidegkuti N. u. 8-10.
budapesticivil@budapesticivil.hu