Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Pro bonora fel!

MÁJ
09

Esemény időpontja: 2018. május 09.
Jelentkezési határidő: 2018. május 04.
Helyszín: GE Magyarország konferenciaterme, Váci Greens, C épület 1138 Budapest, Váci út 117-119.

Felkészítő program civil szervezeteknek a vállalati együttműködés fejlesztése érdekében

Az Önkéntes Központ Alapítvány tájékoztató eseményt szervez olyan civil szervezetek számára, amelyek működésük fejlesztése, illetve új projektek vagy szolgáltatások elindításának céljából szívesen együttműködnének vállalatokkal. A program keretében tájékoztatást, információt adunk arról, hogy miképp érdemes felkészülni a szakértelmen alapuló pro bono projektekre. Az eseményre elsősorban azokat invitáljuk, akik korábban nem vettek részt pro bono programon, illetve nem alakítottak még ki vállalati együttműködéseket.

Szervezetmérettől, szervezeti formától, földrajzi helytől és tevékenységi körtől függetlenül szívesen látunk minden érdeklődőt.  Vállalati partnereinkkel közösen, tájékoztatást kívánunk adni a már megvalósult sikeres együttműködésekről, illetve a korábbi kiváló programok bemutatása révén inspirálni és bátorítani szeretnénk a tapasztalatokkal még nem rendelkezőket, hogy felismerjék milyen sok lehetőség rejlik egy-egy ilyen projektben.

A pro bono programok, pályázati lehetőségek révén a vállalatok önkéntes alapon magasan képzett szakembereket biztosítanak civil szervezetek, közösségek projektjeinek fejlesztésére, mely felbecsülhetetlen értéket képviselhet a szervezetek számára. A vállalati oldalon folyamatosan nő az érdeklődés az ilyen programok indítása iránt, ezzel párhuzamosan szeretnénk, ha egyre több szervezet állna készen a bekapcsolódásra és rendelkezne olyan projektötlettel, melyet benyújthat egy-egy ilyen felhívásra.

A GE, az Accenture, az E.ON Hunária és a PwC Magyarország olyan szakemberei vállalták a közreműködést az eseményen, akik hatékonyan tudnak segíteni a résztvevőknek végiggondolni, hogy mely területen, milyen projekttel tudnának sikeresen pályázni egy jövőbeli felhívásra. A tájékoztató előadások után olyan beszélgetéseket tervezünk, amelyekben a forprofit és nonprofit szféra képviselői közösen gondolkozhatnak a lehetséges fejlesztéseken és a későbbiekben beadandó projektötleten.

Az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az esemény időpontja: 2018. május 9. 10.00 – 14.00 h.

Az esemény helyszíne: GE Magyarország konferenciaterme, Váci Greens, C épület 1138 Budapest, Váci út 117-119.

Regisztráció: https://bit.ly/2HdrCzn

Jelentkezési határidő: 2018. május 4. péntek 16 óra

TERVEZETT PROGRAM

  • Köszöntő
  • Összefoglaló a sikeres pro bono együttműködésekről
  • Vállalati tapasztaltok bemutatása
  • Civil jó gyakorlatok bemutatása
  • Szünet
  • Projekttervezés és fejlesztés vállalati szakemberek bekapcsolódásával
  • Büféebéd

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják.


Címkék
szervezet fejlesztése, vállalatok