Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Sikeres kampányok és szövetségek

AUG
06

Esemény időpontja: 2016. agusztus 06.
Jelentkezési határidő: 2016. július 15.
Helyszín: Budapest, 8. kerület, Szentkirályi utca 22-24. (Tégy az Emberért Központ)

Itt a lehetőség, hogy bemutasd a kampányodat vagy az érdekvédelmi szövetségedet! A Város Mindenkié csoport és a Közélet Iskolája idén is megrendezi – immár az ötödik! – közösségi nyári egyetemét. Az idei témánk: sikeres kampányok és szövetségek.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1693657780888552/

A rendezvényen lehetőséget biztosítunk civil szervezetek, állampolgári kezdeményezések és mozgalmak számára, hogy bemutassák egy sikerrel működő kampányukat vagy egy olyan együttműködésüket más szervezetekkel, ami példaként szolgálhat mások számára. Hiszünk abban, hogy Magyarországon is rengeteg sikeres állampolgári kezdeményezés működik, csak ezek híre nem feltétlenül jut el a nagyközönséghez. Az idei nyári egyetemünk ezen a helyzeten szeretne változtatni. A jó példák nemcsak inspirációként szolgálhatnak mások számára, hanem hasznos eszközöket és értékes tudást is adhatnak – a nyári egyetem célja, hogy elindulhasson ez a tapasztalatmegosztás.   

A programba bekerülő kampányok/szövetségek bemutatására egyenként 90 perc fog rendelkezésre állni. Ennek formáját szabadon megválaszthatják a bemutatkozó szervezetek, de mindenkit biztatunk arra, hogy a nyári egyetem többi résztvevőjét aktívan bevonó formát válasszon. 

Időpont: 2016. augusztus 6-7.
Helyszín: Budapest, 8. kerület, Szentkirályi utca 22-24. (Tégy az Emberért Központ)


Vidékről érkező szervezetek tagjai számára tudunk utazási támogatást adni, és a rendezvény mindkét napján meleg ebédet biztosítunk a résztvevőknek.

Jelentkezni a csatolt jelentkezési lap kitöltésével lehet 2016. július 15-ig a kozeletiskolaja@gmail.com címen.

További információ: Dósa Mariann, 06 70 509 8510, kozeletiskolaja@gmail.com

Üdvözlettel,

a Közélet Iskolája csapata

Közélet Iskolája: www.kozeletiskolaja.hu
Közélet Iskolája a Facebookon: https://www.facebook.com/KozeletIskolaja


Címkék
közösségfejlesztés, képzés