Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.
Székesfehérváron több száz civil szervezet működik, melyek tevékenyen részt vesznek a város életében, a közéleti, kulturális és sportrendezvények, szórakoztató és gyermekprogramok szervezésében, lebonyolításában, illetve segítik a lakosságot. A város önkormányzata számos módon támogatja az egyesületeket, alapítványokat, és arra is nagy figyelmet fordít, hogy bemutatkozási, kapcsolatteremtési lehetőséget biztosítson számukra a Civil Napon.
 
Idén szeptember 19-én, szombaton rendezik meg a már hagyományos Civil Napot „Civilek az ifjúságért” mottóval. Olyan szervezetek jelentkezését, kitelepülést várják, amelyek ebben a témakörben, interaktív módon mutatják be tevékenységüket. A pályázatokat papír alapon, zárt borítékban szükséges leadni augusztus 19-én, szerdán 12.00 óráig a Polgármesteri Hivatal Civil, Ifjúsági és Sportirodáján.
 
A részletes pályázati felhívás és a szükséges dokumentumok IDE kattintva tölthetőek le.