A képzés választható szociális szakmai továbbképzés (32 pont)

Képzési napok: 2021. október 6-7-8., október 14-15., október 29.

48 óra = 5+1 nap x 8 tanóra

Helyszín: Gödöllő

Öt napon át tartó képzés gödöllői helyszínnel, majd két hét felkészülés után a hatodik nap a résztvevők osztják meg saját elképzeléseiket, beépítve a képzésen tanultakat.

Ami fontos lehet számodra
A gyakorlatban jól bevált, kipróbált módszereket ismerhetsz meg.

A képzés vázát az angol Ruskin Mill Trust iskolahálózat fejlesztő módszere (Gyakorlati képességek fejlesztésén alapuló terápiás módszer- PSTE: Practical Skills Therapeutic Education) adja.

A képzés célja
A tréning a szociális területen tevékenykedő szervezeteknek, már működő és leendő szociális farmoknak, a téma iránt érdeklődő gazdálkodóknak, települési önkormányzatoknak és minden olyan szervezetnek, intézménynek hasznos lesz, ahol fontos tevékenység a hátrányos helyzetűek foglalkoztatása, fejlesztése.

A képzés hátteréről
A Revitalist nemzetközi Erasmus+ projekt keretében kidolgozott képzés a Ruskin Mill angol iskolahálózat speciális módszertanát (Gyakorlati képességek fejlesztésén alapuló terápiás módszer) hivatott itthon is bemutatni, elterjeszteni. (Az iskolahálózatról és a módszerről bővebben: https://www.rmt.org/ ,a Revitalist projektről pedig ITT olvashatsz.) Mivel Magyarországon a szociális farmok még gyerekcipőben járnak, fontosnak tartjuk, hogy a gazdasági fenntarthatóság szempontjait is a képzésbe emeljük.

A 6 napos, 48 órás képzés ára: 58.000,-

Jelentkezési határidő: október 1. 

+1 fő akció: ha hozol magaddal még valakit, akkor mindkettőtök részvételi díja 50 000 Ft.

2021. szeptember. 22. éjfélig történő jelentkezés esetén a kedvezményes díj 50.000 Ft.

 

Forrás és további információk: diverzitasalapitvany.hu