Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Az MSF tájékoztató előadása

NOV
15

Esemény időpontja: 2014. november 15.
Helyszín: Danubius Gellért Hotel, XI. ker., Szent Gellért tér 1.

Az Orvosok Határok Nélkül (Médecins Sans Frontières, MSF) nemzetközi civil szervezet november 15-én délután 17.00 órától tájékoztató előadást tart a Gellért Hotelben

A szervezet vár mindenkit az eseményen, aki érdeklődik az MSF munkája iránt, aki szeretné tudni, hogyan lehet csatlakozni a szervezet terepmunkájához és misszióihoz és aki szeretne információt kapni arról, milyen szakmai hátterű munkatársakat keres az MSF és milyen lépésekből áll a szervezethez való felvétel.

Az Orvosok Határok Nélkül (Médecins Sans Frontières (MSF)) egy nemzetközi, független, orvosi humanitárius szervezet, amely fegyveres konfliktus, járványok és természeti katasztrófa idején nyújt sürgősségi ellátást minden érintettnek, vallási, faji, nemi vagy politikai megkülönböztetés nélkül. Az MSF 1999-ben munkája elismeréseként Nobel-békedíjban részesült. 

Az előadás nyelve angol.

Helyszín: Danubius Gellért Hotel, 1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.

Időpont: 2014. november 15. 17.00 - 19.00 

Regisztráció: https://www.aerzte-ohne-grenzen.at/work-with-us/info-sessions/register/

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/1554255001473568

A szervezet honlapja: www.msf.org 

Az osztrák iroda honlapja: http://www.aerzte-ohne-grenzen.at/work-with-us/


Címkék
Egyéb, Egyéb, NIOK Alapítvány