Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Esélyegyenlőség-elvű fejlesztéspolitika kapacitásának biztosítása

ÁPR
10

Esemény időpontja: 2013. április 10.
Jelentkezési határidő: 2013. április 09.
Helyszín: Hotel Benczúr, VI. ker., Benczúr utca 35.

Az április 10-ei konferencia témája a helyi esélyegyenlőségi programok elkészítése. A rendezvényen való részvétel ingyenes.

Tisztelt Vendégünk!

A települési önkormányzatok 2013. július 1-jét követően csak abban az esetben részesülhetnek az európai uniós forrásokból, illetve a nemzetközi megállapodás alapján finanszírozott egyéb programokból származó, egyedi döntés alapján nyújtott, pályázati úton odaítélt támogatásokból, ha helyi esélyegyenlőségi programmal rendelkeznek. A Türr István Képző és Kutató Intézet az önkormányzatok számára ingyenesen igénybe vehető mentori segítséggel és képzésekkel támogatja a helyi esélyegyenlőségi programok elkészítését.

A Türr István Képző és Kutató Intézet ezúton tisztelettel meghívja Önt az ÁROP-1.1.16-2012-2012-0001 számú „Esélyegyenlőség-elvű fejlesztéspolitika kapacitásának biztosítása” című projekt nyitókonferenciájára!

Időpont: 2013. április 10. (szerda) 10:00-14:45
Helyszín: Hotel Benczúr, 1068 Budapest, Benczúr utca 35.

Kérjük, hogy részvételi szándékát a következő linken elérhető űrlap kitöltésével szíveskedjék jelezni április 9-ig: http://www.tkki.hu/page.php?pid=314
Részvételét továbbá Tóth Szabolcsnál a 06/20-622-2580-as számon, vagy a szabolcs.toth@youngandpartners.hu e-mail címen jelezheti.

A jelentkezéseket korlátozott számban, a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni!
Budapest, 2013. március 20.

Bízom benne, hogy elfogadja meghívásunkat, és megtisztel jelenlétével.

Tisztelettel:
Türr István Képző és Kutató Intézet

PROGRAM
Lásd csatolt dokumentum


Csatolmány: tkki_helyi_eselyegyenlosegi_programok_meghivo.doc
Címkék
Egyéb, egyesületek hírei, jogvédelem, munkavállalás