Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

MEGHÍVÓ

A MikulásGyár tisztelettel meghívja Önt egy előadásra és panel beszélgetésére
Gyermekszegénység és társadalmi felelősségvállalás Magyarországon. Mit hoz 2012? címmel
Hol éheznek a világon a legtöbben? Mi a helyzet nálunk? Mi kell gyermekeink egészséges testi, szellemi, érzelmi fejlődéséhez? Rendezvényünkön bemutatunk néhány, hátrányos helyzetű gyermekek segítését célzó, jól működő gyakorlatot.

Időpont: 2011. december 15-én 10:00-13:00 óra között. Érkezés: 9:30-tól.
Helyszín: Budapest XIV. Felvonulási tér (Hősök terénél), MikulásGyár komplexum rendezvényterme: Charity Event Hall

Program:

I. rész

  • Egri Nagy Erzsébet műsorvezető, CSR szakértő bevezetője
  • Fernanda Guerrieri, az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) európai és közép-ázsiai képviselőjének angol nyelvű előadása élelmezési problémákról és a táplálkozás hatásáról a gyermekek feljődésére, magyar tolmácsolással
  • Cseh Balázs, az Élelmiszerbank Egyesület elnökének előadása a szervezet tevékenységéről, jó gyakorlatairól
  • Tálos Tamás a Cool Tej Alapítvány igazgatójának előadása a szervezet tevékenységéről, jó gyakorlatairól

Kávészünet: Tea, kávé, szendvicsvásárlási lehetőség a büféasztalnál. A büfében történő fogyasztásával a MikulásGyár működését támogatja!

II. rész

  • Szomor Éva, a Wekerle Sándor Alapkezelő szakértőjének előadása a Gyermekesély szociális programról
  • Panelbeszélgetés az előbbi előadókkal. A beszélgetésbe bekapcsolódik a MikulásGyár képviselője is. Moderátor: Egri Nagy Erzsébet

A részvétel a rendezvényen ingyenes. A rendezvény nyelve: magyar és angol. A következő oldalon szereplő adatok megadásával, előre szükséges regisztrálni! Jelentkezési határidő: 2011. december 14.

A hallgatóság a rendezvényt követően meghívást kap a MikulásGyár óriás buborék sátorba, ahol a gyakorlatban is bemutatjuk komplexumunk működését.