Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Ingyenes egész napos képzés civil szervezetvezetés és szervezetfejlesztés témában

JÚL
30

Esemény időpontja: 2014. július 30.

2014. július 16-án és 30-án

Ingyenes képzéseinken még korlátozott számban vannak helyek a civil szervezetvezetés és szervezetfejlesztés területen. Megismerné a civil szervezetek életciklusait, a szervezeti jövőkép, küldetés és értékrend kialakításának módszereit? Jelentkezzen a fővárosi székhelyű civil szervezetek számára ingyenes képzésünkre!

Tisztelettel felhívjuk figyelmét, hogy a Civil Információs Centrumot a finanszírozó Európai Uniós-pályázat (ÁROP-1.1.14.) több szegmensben is behatárolja, egy képzési napon max. 10 fő oktatását teszi lehetővé. Ezért kérjük, hogy egy szervezettől egy fővel jelentkezzenek az alkalmakra, sajnos nem tudunk többet fogadni.

A regisztrációnál a jelentkezési lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe, minden beérkező jelentkezésre visszaigazoló e-mailt küldünk. A képzésen való részvétel feltétele a pozitív visszaigazoló e-mail bemutatása a képzés napján.

Szintén szeretnénk hangsúlyozni, hogy csak akkor küldje el jelentkezését, ha biztosan, személyesen részt tud venni a képzésen (a képzési nap: 8.30-tól 16.30-ig tart), a jelentkezés lemondását a képzési nap előtti három munkanappal teheti meg. A pályázat szigorú elszámolási kötelezettségei miatt az időben lemondás nélkül, „szabadon” hagyott helyekkel a projekt sikeres megvalósítását akadályozza.

A Budapesti Civil Információs Centrum civil szertevezetek képviselői számára meghirdetett képzése, nem akkreditált, bejegyzett oktatás, ezért hivatalos bizonyítványt sem áll módunkban kiállítani, azonban a képzési nap végén, a képzés egészén résztvevőknek tanúsítványt tudunk nyújtani.

További információkat, a képzés dátumait, tartalmi részleteit megtalálhatja a mellékelt információs anyagokban és a honlapunkon, de minden további kérdésére szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.

Várjuk regisztrációját!


Címkék
Civil Közösségi Szolgáltató Központ, Civil Közösségi Szolgáltató Központ, képzés