Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Önkéntes Fiatalok Napja

ÁPR
21

Esemény időpontja: 2012. április 21.
Jelentkezési határidő: 2012. április 15.

A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány idén hetedik alkalommal koordinálja Magyarországon az Önkéntes Fiatalok Napját, idén április 21-én, szombaton.

2011-ben több mint 32 000 fiatal vett részt a megmozduláson, ezzel Magyarország a világon a 4. legnagyobb ifjúsági önkéntes programot valósította meg. Idén Te se maradj ki! Legyen hozzá KöZöD!!! Egy nap vagy akár napok, amikor tehetsz valamit közösségedért, ahol élsz, tanulsz, dolgozol. Szerveződj és cselekedj!!!

Az első 5 beregisztrált csoport 6-6 színházjegyet kap a budapesti Katona József színház 2012. április 5-i Kétfejű Fenevad c. előadására, valamint idén is kiosztjuk a KöZöD! díjakat 4 kategóriában a LEGek között. A díjakat a TÓFESZT KöZöD! Önkéntes Fesztivál keretében adjuk át, ahol a részvétel a nyertes csoportok képviselői számára ingyenes. Jelentkezni március 19 – április 15 között lehet a www.kozod.hu honlapon! Ha kérdés merülne fel, érdeklődj a kozodnap@gmail.com e-mail címen vagy a 30/630-0942 telefonszámon.


Címkék
alapítványok hírei, szociális, NIOK Alapítvány