Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

A Soá családi narratívái

Jelentkezési határidő: 2013. július 17.

Az Anthropolis Egyesület, a Lindenfeld Partners és az EMIH középiskolai tanárok jelentkezését várja mentori feladatokra, az Aktív európai emlékezet program támogatásával megvalósuló „A Soá családi narratívái” című projekt keretében.

A projekt olyan családi történetek digitális feldolgozását célozza meg, amelyek tárgyi emlékeink tükrében világítják meg a magyar zsidóság XX. századi történetét, különös tekintettel a Vészkorszak családi narratíváira - akár zsidó származású, akár nem zsidó származású családból érkeznek. A projekt metodológiája középiskolai foglalkozások keretében elvégzett kutatómunkára, majd az eredmények történelmi értelmezésére és digitális bemutatására épül, a digitális történetmesélés módszerének alkalmazásával. A projektbe bekapcsolódó tanárok számára a módszer elsajátítását a partnerek egy ingyenes képzésen biztosítják augusztus folyamán. További információ: office@anthropolis.hu

Jelentkezési határidő: 2013. július 17.
Jelentkezés módja: önéletrajz és rövid motivációs levél beküldése az office@anthropolis.hu e-mail címre.

További tájékoztatás céljából szívesen állunk rendelkezésre a következő elérhetőségeken: office@anthropolis.hu, 06-70-381-5608 (Mihalkó Viktória).


Címkék
egyesületek hírei, bankkártyás adományozás, képzés