Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Idén tavasszal a MOL – egyedüli kelet-közép-európai vállalatként – arany minősítést (SAM Gold Class) kapott a fenntarthatóság terén elért eredményei alapján. A minősítést egy széles körű felmérés keretében a SAM (Sustainable Asset Management) ítélte oda, mely a világ vezető tanácsadó és elemző szervezete a fenntartható befektetések területén. A felmérésbe a Dow Jones Tőzsdeindex
alapján a világ 2500 legnagyobb vállalatát hívták meg, és a fenntarthatóság három dimenzióját vizsgálták: a hosszú távú gazdasági, a társadalmi és a környezeti teljesítményt. A MOL az olajipari szektor legjobb vállalatai között szerepelt.

KÖVET-klub rendezvényünket a fenti elismerés apropóján szervezzük meg. Az eseményen szó lesz általában a vállalatok fenntarthatósági és CSR teljesítményének értékeléséről, annak szempontjairól, módszereiről, nehézségeiről. A program második felében a MOL-csoport fenntarthatósági teljesítményét ismerhetik meg a résztvevők a külső, független értékelések tükrében.

A rendezvény minden érdeklődő számára nyitott, a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Időpont: 2011. szeptember 23. (péntek) 9-11 óráig
Helyszín: MOL- székház, Panoráma terem (Bp. XI., Október huszonharmadika u. 18.)

Program:

9:00-9:10 Köszöntő
Bodroghelyi Csaba ügyvezető igazgató, KÖVET Egyesület
9:10-9:40 Fenntarthatósági és CSR értékelések
Kapusy Pál fenntartható fejlődés vezető, MOL-csoport
9:40 - 10:15 MOL-csoport fenntarhatósági teljesítménye a külső értékelések tükrében
Kapusy Pál
10:15 - 11:00 Beszélgetés

Háttérinformációk:

Regisztráció:
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!
Kérjük, töltse ki és küldje vissza a jelentkezési lapot Tóth-Baltási Péternek a toth-baltasi@kovet.hu címre. Jelentkezési határidő: szeptember 19.

Túljelentkezés esetén szervezetenként csak 1 fő részvételét tudjuk biztosítani, és a KÖVET-tagokat előnyben részesítjük. Köszönjük megértésüket!