Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Vezetői tréning: Időgazdálkodás, célmeghatározás

FEB
24

Esemény időpontja: 2011. február 24.
Jelentkezési határidő: 2011. február 10.

A képzés célja: a szervezetek irányításával, vezetésével foglalkozó szakemberek továbbképzése, hogy munkájukat nagyobb hatékonysággal, újabb módszerek bevonásával végezzék.

Tájékoztató az Vezetői tréning: Időgazdálkodás, célmeghatározás c. képzésről

A képzésre budapesti és pest megyei civil szervezetek képviselőit várjuk.


A tréning témakörei: célok fontossága, célmeghatározás ismérvei, egyéni célok, hatékony időgazdálkodás, munka hatékonyságának mérése, tervezés.

A képzés óraszáma: 8 óra

A képzés módszerei:
• tréning: kis- és nagycsoportos feladatok, helyzetgyakorlatok, egyéni munka

Oktató: oktatónk felsőfokú végzettséggel, tréneri és oktatói képesítéssel, felnőttoktatás területén szerzett sokéves gyakorlattal rendelkezik.

A jelentkezéshez szükséges képesítési követelmény: felsőfokú végzettség

A tanfolyam elvégzéséről szóló látogatási igazolás kiadásának feltételei:
• tréningen való aktív részvétel

A képzés időpontja: 2011. február 25 9-17 óráig

A képzés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ, 1119 Budapest, Etele út 55.

A jelentkezés határideje: 2011. február 11.

A jelentkező a képzésen való részvételét a kezdési időpont előtt legkésőbb 10 nappal mondhatja le. Amennyiben a jelentkező 10 napon belül mondja le részvételét, a képzés teljes költségét, 15 000 Ft-ot, a képzés finanszírozójának köteles megtéríteni.

A képzés a résztvevő számára ingyenes. A részvételt Együttműködési megállapodás alapján a Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány a CSZK-MT-10-B-0002 azonosítójelű projekt keretében finanszírozza.

A tanfolyam 7-10 fő részvételével indul. A korlátozott létszám miatt a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk. Egy szervezettől csak egy fő részvételére tudunk lehetőséget biztosítani.

Előzetes tudás beszámításának módja: A képzés rövidsége és az alkalmazott módszerek sajátossága miatt előzetes tudás beszámítására nincs mód.

A képzéssel kapcsolatos bővebb információ Fülöp Melindától igényelhető a 371-2784-es telefonszámon vagy a kepzes@bmknet.hu címen.


Csatolmány: jelentkezesilap_időgazdálkodás_2011február.doc
Címkék
kultúra, NIOK Alapítvány