Kalendáriumunkban a civil szektort és a civil szervezeteket érintő legfontosabb eseményeket, határidőket találja, hogy ne maradjon le semmiről, ami Önnek, vagy szervezetének fontos lehet! Sőt! Ha szeretné, akkor a naptár ikonra kattintva betöltheti a dátumokat levelező programja naptárába, így az mindig tudja figyelmeztetni, ha határidő közeleg! Jó böngészést kívánunk!

 

Bevallási határidők

Minden bevallást, adatszolgáltatást, jelentést kizárólag elektronikus úton kell beadni az illetékes hatóságok felé, a kormányzati portálon, az Ügyfélkapun keresztül.
A NAV bevallásait kötelező alkalmazni. A bevallások számozása: év és nyomtatványszám (pl:2001, a 2020. évi 01-s nyomtatvány). A tájékoztatóban csak a nyomtatványszámot közöljük.

Felhívások a Nemzeti Tehetség Program keretében

Pályázat

A Nemzeti Tehetség Program alapvető célja a tehetségsegítés fejlesztése, a tehetségek felismerése, folyamatos támogatás biztosítása a tehetségsegítés minden területén.

még
21
nap
2020. 06. 26.

Grassroots and Parent Activism in Education

Pályázat

This call supports grassroots-level civil society initiatives that address COVID-19–related negative affects to education—especially if those initiatives are focused on strengthening community-level participation.

még
20
nap
2020. 06. 25.

Adatszolgáltatási kötelezettség a KSH részére

Adminisztrációs határidő

A civil és egyéb nonprofit szervezeteknek adatszolgáltatási kötelezettségüket elektronikus úton, a KSH-ELEKTRA rendszeren keresztül kell teljesíteniük.

még
5
nap
2020. 06. 10.

Hogyan gyűjts sikeresen online adományokat?

Képzés

Pótolni szeretnétek a járványidőszakban kiesett bevételeket? Forrásokra van szükségetek az újrainduláshoz? Online adománygyűjtést indítanátok, de nem tudjátok, hogyan vágjatok bele?

még
5
nap
2020. 06. 10.

NIOK CivilTech-Microsoft “Digitális Civil” pályázat

Pályázat

Az elmúlt hetekben, hónapokban a legtöbb civil szervezet számára is halaszthatatlanná vált a digitális átállás - a távoli és felhő alapú munka. Ezért a NIOK Alapítvány és a Microsoft Magyarország a példátlan helyzetre való tekintettel egyedülálló lehetőséget hirdet civil szervezetek számára.

még
0
nap
2020. 06. 03.