Kalendáriumunkban a civil szektort és a civil szervezeteket érintő legfontosabb eseményeket, határidőket találja, hogy ne maradjon le semmiről, ami Önnek, vagy szervezetének fontos lehet! Sőt! Ha szeretné, akkor a naptár ikonra kattintva betöltheti a dátumokat levelező programja naptárába, így az mindig tudja figyelmeztetni, ha határidő közeleg! Jó böngészést kívánunk!

 

Bevallási határidők

Minden bevallást, adatszolgáltatást, jelentést kizárólag elektronikus úton kell beadni az illetékes hatóságok felé, a kormányzati portálon, az Ügyfélkapun keresztül.
A NAV bevallásait kötelező alkalmazni. A bevallások számozása: év és nyomtatványszám (pl:2001, a 2020. évi 01-s nyomtatvány). A tájékoztatóban csak a nyomtatványszámot közöljük.

Új Nap - Új Remények pályázati kiírás

Pályázat

Az Új Nap - Új Remények tehát egy közösségi adománygyűjtő kampány, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta.

még
0
nap
2020. 07. 31.

E.ON csoport Pro Bono Program 2020

Pályázat

Pályázati felhívás nonprofit szervezetek számára szakértelmen alapuló pro bono támogatás igénybevételére

még
0
nap
2020. 07. 24.

Az NKA Zeneművészet Kollégiuma pályázata

Pályázat

Pályázatot hirdet az NKA Zeneművészet Kollégiuma összművészeti profilú, nagy hagyományú, vagy újabb, innovatív, online megjelentetett internetes sajtótermékek támogatására.

még
0
nap
2020. 07. 23.

A Csoóri Sándor Alap pályázata

Pályázat

Pályázatot hirdet az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a Csoóri Sándor Alapból a népi kultúra közösségteremtő műfajainak támogatására.

még
0
nap
2020. 07. 23.

Pályázat média szervezeteknek

Pályázat

Az Európai Bizottság pályázatot hirdet az Európai közszféra: új online média ajánlat fiatal európaiaknak című pilot projektben való részvételre média szervezeteknek.

még
0
nap
2020. 07. 22.

„Hankook Abroncsadományozás” Programfelhívás

Pályázat

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2020-ban is, immáron kilencedik alkalommal hirdeti meg Abroncsadományozási Programját, amellyel a társadalom számára fontos tevékenységet végző országos és/vagy helyi hatókörű szervezeteket támogatja.

még
0
nap
2020. 07. 20.

Az Ars Sacra Fesztivál programsorozathoz való csatlakozás

Pályázat

Célunk, hogy az Ars Sacra Fesztivál programjain keresztül mai társadalmunk találkozzon a hagyományos zsidó-keresztény alapokon nyugvó európai kultúrával és fölfedezze annak sokrétű gazdagságát a művészet segítségével.

még
0
nap
2020. 07. 15.

Európa a polgárokért online információs napok 2020 nyarán

Esemény

Tematikus információs napokat szervez 2020 júniusában, júliusában és augusztusában a Tempus Közalapítvány az Európa a polgárokért program testvérvárosi találkozók, városok hálózatai és civil társadalmi projektek pályázati kategóriáiról.

még
0
nap
2020. 07. 14.

Életigenlő társadalmat és gazdaságot!

Esemény

Szeretettel várunk mindenkit a Magyar Természetvédők Szövetsége Életigenlő társadalmat és gazdaságot! online szeminárium sorozata következő két alkalmán, július 2-án és 9-én

még
0
nap
2020. 07. 09.

Hungarikum pályázat 2020

Pályázat

Pályázatot hirdet az Agrárminisztérium a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására.

még
0
nap
2020. 07. 01.