Kalendáriumunkban a civil szektort és a civil szervezeteket érintő legfontosabb eseményeket, határidőket találja, hogy ne maradjon le semmiről, ami Önnek, vagy szervezetének fontos lehet! Sőt! Ha szeretné, akkor a naptár ikonra kattintva betöltheti a dátumokat levelező programja naptárába, így az mindig tudja figyelmeztetni, ha határidő közeleg! Jó böngészést kívánunk!

 

Bevallási határidők

Minden bevallást, adatszolgáltatást, jelentést kizárólag elektronikus úton kell beadni az illetékes hatóságok felé, a kormányzati portálon, az Ügyfélkapun keresztül.
A NAV bevallásait kötelező alkalmazni. A bevallások számozása: év és nyomtatványszám (pl:2001, a 2020. évi 01-s nyomtatvány). A tájékoztatóban csak a nyomtatványszámot közöljük.

Pályázat egyéni és csoportos coaching alkalmakra

Pályázat

A Coaching Mindenkié Egyesület 2020-ban meghirdeti pályázati programját, amelynek célja nonprofit vagy közhasznú szervezetek támogatása, hogy stratégiai, folyamatirányítási és közösségépítő feladataikban eredményes fejlődést érjenek el

még
33
nap
2020. 10. 31.

Storytelling webinar

Képzés

Az egyre népszerűbb storytellingről szóló webinárunkon a történetmesélés szerepéről beszélünk majd jó példákon keresztül.

még
30
nap
2020. 10. 28.

Az elnyomás arcai - Képzés a társadalmi egyenlőtlenségekről

Képzés

A közös cselekvés és társadalmi változás előfeltétele, hogy ismerjük a társadalom működését és az egyenlőtlenségek okait. Csak ennek ismeretében tudunk hatékonyan beavatkozni a rendszer működésébe egy igazságosabb társadalomért.

még
19
nap
2020. 10. 17.

Ön választ, mi segítünk

Pályázat

A TESCO-GLOBAL Zrt. az Effekteam Egyesület közreműködésével nyolcadik alkalommal hirdeti meg Ön választ, mi segítünk elnevezésű pályázatát, melynek célja a helyi közösségek támogatása

még
16
nap
2020. 10. 14.

Az Év Honlapja 2020

Pályázat

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja.

még
16
nap
2020. 10. 14.

Európai Szolidaritási Testület: Új kezdet

Esemény

Online felkészítés a 2021-től induló programciklusra önkéntes projektre pályázóknak. Főbb szerepekben: az új Minőségi Tanúsítvány megszerzése és a Stratégiai Projekttervezés.

még
15
nap
2020. 10. 13.

Ismét ProBono PÉNTEK: ingyenes jogi konzultációs lehetőség

Esemény

A PILnet folytatja ProBono PÉNTEK programját, amelynek keretében előzetesen megjelölt pénteki napokon az ügyvédi irodák félórás idősávokban ingyenes ONLINE tanácsadást nyújtanak nonprofit szervezeteknek, szakértelmüknek megfelelő témákban

még
4
nap
2020. 10. 02.

Önkéntességért Díj 2020

Pályázat

Az idei év megmutatta, hogy a kisebb helyi közösségek önkéntes kezdeményezéseitől a civil szervezeteken át az állami - önkormányzati fenntartású intézményekig, egyre többen ismerik fel, az önkéntes programokban rejlő lehetőségeket és az önkéntesekkel való együttműködés pozitív hatását.

még
4
nap
2020. 10. 02.

Pályázat a 2021-es Europa Nostra Díjakra

Pályázat

Az Európai Unió és az Europa Nostra pályázatot hirdet a 2021-es Európai Unió Kulturális Öröksége Díjak / Europa Nostra Díjak odaítélésére.

még
3
nap
2020. 10. 01.