Pályázat az ERA-NET COFUND és EJP COFUND programok közös nemzetközi pályázati felhívásaiban sikeresen szereplő magyar szervezetek támogatására

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja, hogy az EU Horizont 2020 kutatási és innovációs keretprogram által társfinanszírozott és az NKFI Hivatal részvételével zajló ERA-NET COFUND, illetve European Joint Programme COFUND (EJP COFUND) programok közös nemzetközi pályázati felhívásaiban sikeresen szereplő magyar szervezetek számára a hazai finanszírozási keretet biztosítsa.

Örömet szállítunk - Futár.hu pályázati felhívás

A Futár.hu Logisztikai Kft. fennállása kezdetétől vallja, hogy az öröm mindenkinek jár. Ezért évről évre tenni is igyekszik. Az elmúlt években szervezetlen formában, egyéni döntések alapján segített különböző szervezeteket.

Innovatív Szociális Szolgáltató Szervezete Díj

A pályázat célja, egy kiemelkedően innovatív tevékenységet végző szervezet elismerése és felhívni a figyelmet a szociális ágazatban megvalósuló sokrétű szociális innovációra.

Nemzetközi ötletpályázat vakok és gyengénlátók közlekedésének segítésére

Nemzetközi ötletpályázatot hirdetett a Budapesti Közlekedési Központ a vakok és gyengénlátók közlekedésének segítésére. A nemzetközi DANOVA-projekt csapata olyan innovatív javaslatokat vár, amelyek megkönnyítik a vak és gyengénlátó ügyfelek számára a közlekedési létesítmények megközelíthetőségét.

Gábor Dénes-díj 2021

A kimagasló szellemi alkotásokat létrehozó és az új ismereteket a gyakorlatba átültető szakemberek fokozott erkölcsi megbecsülése érdekében a NOVOFER Alapítvány Kuratórium úgy döntött, hogy díjat alapít a széles értelemben vett innovációs folyamatban eredményesen tevékenykedők elismerésére.

Több vagy, ha adsz!

14. alkalommal rendezi meg a három történelmi keresztény egyház a 72 óra kompromisszum nélkül háromnapos önkéntes, ifjúsági akciót 2021. október 8-10. között.

Ifjúságsegítők mobilitása (KA153-YOU)

Szakmai fejlődést biztosító tevékenységek és hálózatépítés ifjúságsegítőknek. Célja a minőségfejlesztés támogatása az ifjúsági munka területén, különösen az ifjúsági szervezetek és/vagy egyéb érintett szereplők közötti együttműködés révén.

Ifjúsági csereprogram (KA152-YOU)

A pályázattípus különböző országokból érkező 13-30 év közötti fiatalok csoportjainak teremt lehetőséget a találkozásra és az egymástól való tanulásra egy adott tematika mentén (5-21 napig).

Ifjúsági részvételi tevékenységek (KA154-YOU)

A pályázattípus keretében helyi, nemzeti vagy nemzetközi projektek valósíthatók meg ifjúsági szervezetek és fiatalok informális csoportjainak részvételével, melyek célja, hogy elősegítsék a fiatalok aktív részvételét.

Önkéntességért Díj 2021

Tekintettel az Önkéntesség Magyarországi Évére idén az Az Év Közösségi Kezdeményezése díjazottja mellett Az Év Önkéntes programja díjat elnyerő szervezet is pénz jutalomban részesül.

Visegrad Grants

Pályázat a Nemzetközi Visegrádi Alap a kis- és nagyösszegű, Visegrád+, valamint a stratégiai támogatásaira.